Za aplikací DejKafe.cz stojí teprve osmnáctiletý student. Díky ní si dáte v Brně kávu každý den zdarma


(Instagram.com)

Víte, kolik peněz utratíte každý měsíc za kávu? Pokud jste si tento nápoj oblíbili a dáte si ho třeba každý den, málo to nebude. Už dávno totiž pití kávy není o tom, že vhodíte deset korun do automatu, který potkáte cestou na přednášku nebo do práce.

ad8
(Instagram.com)

Za aplikací DejKafe.cz stojí Adrian Drozdek, který pochází právě z Brna. A tady se také rozhodl změnit kavárenský svět. Před rokem ho napadla myšlenka týkající se mobilní aplikace, která by pomohla lidem objevovat nové kavárny. A také dát si v nich každý den jednu kávu zdarma. Dnes už je tahle myšlenka reálná, přestože ještě nemá ani složenou maturitu.

 

Projekt je založený na tom, že za předplatné 299,- měsíčně můžete mít každý den v jakékoliv partnerské kavárně jednu kávu zdarma. „Já tomu říkám členství, kterým se snažíme vytvářet komunitu milovníků dobré kávy. Každému členovi se snažíme zajistit nový zážitek. Může přijít do nové kavárny, kterou ještě nezná, poznat tak nová místa i nové lidi a objevovat a znovu se vracet tam, kde se mu líbilo a dát si tam kafe zdarma,“ říká pro server iDNES.cz.

ad9 - 320x100_1
(Instagram.com)

Kávu prozatím můžete vybírat ve 22 partnerských kavárnách, mezi které patří např. Pelíšek – kočičí kavárna, Café Morgal, DOPOODPO, Coffee TRAIL a další. Mladí autoři začínají v Brně, ale chystají se expandovat i do ostatních měst.

(Instagram.com)

Odkaz ke stažení najdete na stránkách projektu dejkafe.cz.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
5 shares

adform


Zavřít reklamu