Česká aplikace Fuzee: unikátní spojování MHD a Bikesharingu


(Play.google.com)

Pohybujete se často napříč Prahou? Fandíte projektu sdílených kol? Rádi si cestu zpestříte, když se u toho můžete zároveň protáhnout? Pokud jste na všechny otázky odpověděli „ano“, pak neváhejte a stáhněte si do vašeho mobilního telefonu aplikaci Fuzee, která kombinuje aktuální jízdní řády, Vaší polohu a dostupnost jízdních kol v Praze. Slibuje, že vám při cestování ušetří desítky minut.

ad8

 

Za vším hledejte pražské vývojářské studio Qusion. Čeští strůjci Fuzee slibují, že díky unikátní technologii jsou mnohdy schopni najít mnohonásobně rychlejší cesty. Stvořili jediný agregátor zahrnující bezstanicový bikesharing, pokud ale zrovna na kolo nemáte čas, v aplikaci jednoduše zvolíte, které dopravní prostředky chcete zrovna využít. Nemáte-li rádi cestování metrem a tramvají, aplikace vám na míru vytvoří jízdní plán, jak se dostanete co nejdříve k cíli s využitím kola a autobusu.

(Play.google.com)

Aplikace tohoto typu není na světě úplnou novinkou, přesto je algoritmus české firmy jedinečný a v budoucnu plánuje expandovat do zahraničí. „Data o pozici vozů MHD jsou celosvětově přístupná pro každé město ve stejném formátu, a tudíž je pro nás v budoucnu velmi jednoduché expandovat do zahraničí,“ vysvětluje pro server mobilmania.cz jeden z autorů nápadu Ondřej Kopecký.

ad9 - 320x100_1

Aplikaci Fuzee můžete stahovat v App Storu pro iOS i v Google Play pro Android.

(Rekola.cz)
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
2 shares

adform


Zavřít reklamu