Aplikace Gastromapa Lukáše Hejlíka boduje na Google Play


(Facebook.com)

Lukáš Hejlík je výborný divadelní a filmový herec, v posledních letech však mnoho lidí oslovuje svým gastro blogem Gastromapa Lukáše Hejlíka. A po dvou letech chystání letos představil aplikaci. Placenou – prozatím. A přesto má obrovský úspěch.

ad8

Hejlík se svým projektem začal v roce 2013. Dnes jeho Gastromapu s mottem „Někdy je lepší si trochu zajet, než se hodně spálit!“ sleduje na Facebooku přes 70 000 lidí. Navštívil už přes 1500 podniků. Každý den je na mapě nový a nový podnik, který dokazuje, jak se gastronomická situace v Česku, údajně, lepší.

(Facebook.com)

Jak říká, po letech mapování přichází důležitý moment – uživatelská aplikace, kterou si koneckonců vydupali sami fanoušci. Její cíl je jednoduchý – zjednodušit okamžité vyhledávání na cestách. Od 1. února 2019 se dá koupit za 99,-, od března 2019 potom bude zadarmo. Od svého představení je po měsíci nejstahovanější placenou aplikací na AppStore i GooglePlay.

ad9 - 320x100_1

Fanoušci jsou spokojení a jásají. Hejlík ale už teď plánuje další rozvoj aplikace – např. zatím chybí data návštěv, která by poodhalila, proč jsou u některých podniků horší fotografie a střídmější texty. Takové recenze pochází ze začátků projektu a Hejlík má v plánu je znovu navštívit, aby mohl v aplikaci data aktualizovat. Pořád se u toho chce ale držet toho, že místa navštíví osobně a zároveň na webu přibude každý den jeden nový tip, kam se můžete s důvěrou vydat na jídlo, pivo, víno nebo kafe.

Pokud se při cestách rádi dobře najíte, stahujte aplikaci přímo tady.

(Facebook.com)
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
29 shares

adform


Zavřít reklamu