5 nejzásadnějších oznámení březnové události společnosti Apple


Společnost Apple představila na své události několik zásadních novinek. Podívejte se na 5 těch nejzásadnějších:

ad8
1. Apple News Plus
(Apple)

Společnost Apple přidává další časopisy a noviny do služby Apple News. Placená služba se bude jmenovat Apple News Plus. Měsíční cena předplatného je 9,99 USD a momentálně je k dispozici pouze v USA a Kanadě.

2. Apple Card
(Apple)

Apple následuje kroky Amazonu a pouští se do odvětví kreditních karet s jejich novou Apple Card. Na rozdíl od tradičních aplikaci se můžete přihlásit přímo ze svého iPhonu. Jakmile jste schváleni, karta je digitálně přidána do aplikace Peněženka, kde můžete vidět své výpisy, zůstatek atd. Aplikace označuje lokality a prodejce, čímž umožňuje jednodušší orientaci mezi transakcemi.

ad9 - 320x100_1

Karta také generuje nový bezpečnostní kód pokaždé, když něco platíte. Nenajdete na ní číslo karty, CVV kód, podpis, ani datum platnosti. Pokud ale narazíte na prodejce, který zatím Apple Card nepodporuje, číslo karty se vygenerovat dá.

Karta dále nabízí dvouprocentní cash back odměnu (3 % u nákupů u Apple), který je denně vyplácen do vašeho účtu. Karta by měla být akceptována všude, kde je akceptována jiná karta Mastercard. Apple nabídne také fyzickou titanovou kartu pro klasické použit. Odměny za takové nákupy budou 1 %.

Podle firmy Apple nejsou s kartou spojeny žádné poplatky nebo úroky za opožděné platby. Je však možné, že se objeví určité limity. Apple Card by měla být k dispozici od letošního léta. Informace, zda a kdy bude karta přístupná i pro zákazníky v ČR, zatím nebyla oznámena.

3. Apple Arcade
(Apple)

IPhone nikdy nebyl něčím, co je považováno za tradiční nástroj pro hraní her. Nová služba Apple Arcade se ale bude snažit to změnit. Zatím nebyla oznámena její cena. Jisté ale už je, že vám přinese přístup k více než 100 hrám, které jsou exkluzivně k dispozici pouze pro zařízení s iOS.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
71 shares

adform


Zavřít reklamu