Datum premiéry páté série Černého zrcadla (Black Mirror) nejspíš uniklo na Twitteru


(Netflix)

Vypadá to, že na Twitteru uniklo datum premiéry seriálu Černé zrcadlo. Přestože nebylo vyzrazeno velké množství detailů o nadcházející sérii, náhodný tweet nejspíš prozradil datum, kdy se na nové díly můžeme těšit.

ad8

Dříve v tomto roce oznámil Netflix novou sérii videem, ve kterém se objevilo několik obrazovek s předchozími epizodami futuristického seriálu. Teaser skončil slovy „be right back“ (hned se vrátíme) a popisek u něj sděloval, že budoucnost je jasnější než kdy dřív.

 

Produkce páté série se odehrávala v londýnském Croydonu, kde byla jedna z ulic svým vzhledem vrácena v čase do 80. let.

 

Vypadá to, že se nové díly natáčely asi 9 měsíců a tím pádem se dá čekat, že musí být už skoro připraveny. Jeden z uživatelů Twitteru přišel s oznámením, že už se nové série dočkáme opravdu brzy. Sdílel totiž screenshot oficiálního účtu Netflixu @NXOnNetflix, kde jsou uvedena data premiér různých sci-fi seriálu a který odhaluje, že pátá série se objeví už 28.12.2018.

 

Je jasné, že se může jednat o upravenou fotografii, ale většina z uvedených premiér je již oficiálně potvrzena. Čtvrtá série Černého zrcadla měla v minulém roce premiéru 29.12., což také napovídá, že by to mohla být pravda. Netflix se k situaci zatím oficiálně nevyjádřil a zmíněná fotografie na jejich profilu není.

(Netflix)

Tyto spekulace se přidávají k dalším, které už novou sérii provázejí. Jednou z nich je možnost odvysílání interaktivní epizody, ve které pomohou diváci rozhodnout o osudu hlavní postavy.

Doufáme, že datum premiéry bude potvrzeno a my už nebudeme muset moc dlouho čekat.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
97 shares

adform


Zavřít reklamu