Pivo z kapsle? Žádný vtip. Značka LG představila první domácí pivovar


(LG)

Káva z automatu už byla pro společnost LG trochu nuda. A tak přišla s unikátním nápadem, který potěší všechny (nenáročné) milovníky zlatavého moku. Pivo z kapslí, které si vyrobíte sami doma.

ad8

Domácí pivovar HomeBrew funguje na stejném principu jako klasický kávovar. Do přístroje se vloží kapsle, která obsahuje směs chmelového oleje, kvasnic, sladu a příchutě. Jediný rozdíl je v tom, že  nápoj vám nevyteče do sklenky ihned. Po spuštění přístroje začne teprve proces fermentace  a zrání, které trvá asi dva týdny, v závislosti na druhu piva. Až poté si budete moct vychutnat přesně pět litrů moku, tedy deset velkých piv.

Produkt byl představen na letošním technologickém veletrhu v Las Vegas a zatím vyvolal rozporuplné reakce. Vstoupit na trh byl měl v průběhu letošního roku, ale cena  zatím není známá. Nicméně už teď je jisté, že se nebude jednat o levnou záležitost. Pokud vás zajímá, co byste si v automatu vyrobili, v nabídce bude celkem pět druhů piv: americká IPA, zlatá APA, anglické černé pivo, belgické witbier a klasický ležák plzeňského typu.

ad9 - 320x100_1

Co říkáte, pořídili byste si takový přístroj nebo dáte radši přednost pravému hospodskému?

Autor: Pavlína Berková

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
121 shares

adform


Zavřít reklamu