Facebook představí novou funkci. Bude z něj seznamka


CEO Facebooku Mark Zuckerberg oznámil na firemní F8 konferenci vývojářů v San Jose, že Facebook brzy nabídne novou seznamovací funkci.

ad8

Facebook již často neoficiálně slouží jako seznamka, protože ho používá velké množství lidí a potenciálně se zde dá velice dobře seznámit. V tuhle chvíli se Facebook ale rozhodl ponořit do vod seznamování oficiálně.

ad9 - 320x100_1

Sám Zuckergerg říká: „Na Facebooku je 200 milionů lidí, kteří se označí za nezadané, takže je zde evidentně co dělat. Dnes oznamujeme nové funkce, které se budou točit okolo randění.“

Tato nová služba bude přístupná všem, kteří ji budou chtít používat a nebude je propojovat s lidmi, s kterými jsou již na Facebooku přáteli. Uživatele se mohou seznámit s ostatními nezadanými uživateli, kteří jsou přidáni v podobných nebo stejných zájmových skupinách nebo je zajímají stejné události tak, že zpřístupní svůj seznamkový profil uvnitř Facebooku a budou tak ostatními viditelní. Zuckerberg uvedl, že bude možné kontaktovat osobu, která se vám líbí tak, že okomentujete vybranou fotku daného uživatele, což spustí konverzaci. Podle něj nebude nic z toho viditelné pro standardní facebookové přátele.

Podle Zuckerberga je tato nová forma seznamky určena k vyhledávání dlouhodobých vztahů. Okamžitě potom, co byla nová funkce představena, spadly akcie skupiny Match Group, která vlastní seznamky Tinder, OKCupid a další, o více než 15%.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
4 shares

adform


Zavřít reklamu