Samsung by ještě tento rok mohl zastínit nový iPhone odhalením nového skládacího mobilu


(Getty Images/Drew Angerer)

Společnost Samsung naznačila, že by mohla být ještě tenhle rok připravena zastínit nový iPhone od společnosti Apple. Připravuje se totiž na představení nového skládacího mobilu s pracovním názvem Galaxy X.

ad8

DJ Koh, výkonný ředitel mobilní divize společnosti Samsung, prozradil, že v listopadu možná představí na konferenci „Samsung Developer Conference“ nový překvapivý model telefonu. To vše by mohlo proběhnout přibližně ve stejnou dobu, kdy Apple vydá nový iPhone. Koh neřekl, kdy přesně by byl skládací telefon v prodeji, přestože už dříve naznačil, že by to mohlo být v tomto nebo příštím roce. Jsou podle něj už blízko k tomu, aby byl telefon připraven spatřit světlo světa. Soustředí se teď na doladění UX (user experience).

Pokud se společnosti podaří přestavit nový model ještě letos, mohlo by to odradit některé z potenciálních zákazníků Applu od automatického nákupu nového iPhonu. Samsung by také jistě uvítal úspěch, který by to mohlo přinést, protože tržby za poslední model Galaxy S9 nebyly nijak závratné. Přestože není zatím známo velké množství informací, skládací mobil by měl být velký asi jako malý tablet, který bude po složení o pár milimetrů silnější než standardní mobil. Měl by být také dražší. Podle ředitele mobilní divize by měl být převážně používán složený, ale jakmile byste potřebovali větší obrazovku, je možné ji získat jeho rozložením.

ad9 - 320x100_1
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
2 shares

adform


Zavřít reklamu