5 mobilních her na cesty, které vám spolehlivě ukrátí čas


Připravilo vám léto spoustu bonusového času, který musíte strávit na cestách? Dojíždíte dál do práce nebo se chystáte vlakem na akci přes celou republiku? Pak si nenechte ujít naše tipy na mobilní hry, se kterými se čas stane naprosto relativní.

ad8

The Room Two

(Play.google.com)

Pokračování úspěšné hry The Room, které navazuje ve větší šíři na první díl. Je to skvělá hra s propracovanou grafikou i výtečnou atmosférou, která nabízí řešení originálních hádanek.

ad9 - 320x100_1

Recenze uživatelů Google Play: „Druhé pokračování hry The Room je lepší než první. Dohráno asi za 2 hod. Hra má velice dobrou atmosféru (skoro celou hru jsem se bál) a dokonale logicky zpracované hádanky.“

„Jestli první díl byl perfektní, tak druhý díl je perfektní na druhou. Je zase o něco složitější a “strastiplnější” ale stále hratelná. Jednoduše vynikající.“

Real Racing 2

(Play.google.com)

Pokud jste fanoušky závodních simulací, tato hra je pro vás jako dělaná. Stačí si vybrat to správné auto a pak už se přes jednotlivé závody stáváte ze začátečníka slavným jezdcem se sbírkou pohárů.

Recenze uživatelů Google Play: „Skvělá grafika, několik možností ovládání, super hratelnost. Mohu jen doporučit ;-).“

„Podle mě Nejlepší závody na mobilní platformě vůbec.“

Helix Jump

(Play.google.com)

Mobilní hra pro Android s jednoduchým principem. Úkolem je uchopit kuličku a projít spirálovým bludištěm vertikálního tvaru. Cestou jsou samozřejmě umístěny překážky, hru mohou ukončit také střely a žluté bloky.

Recenze uživatelů Google Play: „Výborný, jednoduchý, brutálně těžký (pozdější levely) Jediný mínus jsou reklamy.“

„Super hra na odreagování a zručnost, po vypnutí dat je to bez reklam.“

2048

(Play.google.com)

Starší návyková logická hra, kterou za jediný víkend naprogramoval devatenáctiletý chlapec. Cílem je nahrát co nejvyšší skóre. Na začátku hry se objeví herní pole s bloky označenými číslicemi. Vaším úkolem je vždy spojit ty, které mají stejnou hodnotu (ta se sečte). Ovládání je velmi jednoduché, vlastně jen posouváte bloky po displeji. Končíte ve chvíli, kdy už nemáte místo na žádné sečtení zmíněných bloků.

Recenze uživatelů Google Play: „Návyková odreagovávací hra 😉.“

„Nejlepší hra. Zabaví. Není potřeba WiFi.“

Train Conductor World

(Play.google.com)

Hra plná vlaků a kolejí. Zpočátku přiřazujete vlaky na správné koleje, aby se dostaly do cílové destinace. Musíte však zamezit srážkám a předejít tak katastrofě. Další level obsahuje jiné výzvy, jako např. naopak srážku co nejvíce souprav. Ovládání je intuitivní.

Recenze uživatelů Google Play: „Je to dobrá hra na postřeh, ale mám přes 1700 kolejí a dlouhou dobu žádné nové město na obzoru.“

„Výborná hra, doporučuji, zvlášť bonusové levely jsou velmi zábavné.“

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
3 shares

adform


Zavřít reklamu