Tinder vydělává mnohem více peněz než jakákoli jiná aplikace z App Store


(pixabay.com)

Je to oficiální: Tinder aktuálně vydělává ze všech aplikací na Apple App Store nejvíce. Předběhl i aplikace jako je Candy Crush a Netflix. Seznamovací aplikace se dostala na vrchol žebříčku po tom, co byl nedávno zaveden „Tinder Gold“.

ad8

Ačkoli Tinder čelí na trhu seznamovacích aplikací konkurenci jako je Happn, Bumble, The League a mnoho dalších, přesto je pravděpodobně v této oblasti nejoblíbenější.

Tinder Gold umožňuje uživatelům prohlédnout profily všech lidí, od kterých dostali srdíčko, a to ještě předtím, než sami ohodnotí jejich profil. Tato nová funkce nazvaná „Likes You“ má za cíl urychlit celý proces seznamování.

ad9 - 320x100_1
(businessinsider.com; Tinder)

Tinder byl po většinu času svého působení zdarma, nicméně v roce 2015 byla zavedena verze „Tinder Plus“, která umožňuje navolit lokaci uživatelů (jinou než v blízkém okolí uživatele) a přehodnotit svá „swajpnutí“.

Tinder Gold pak má být podle tvůrců aplikace služba s ještě exkluzivnějšími funkcemi, z nichž má být nejužitečnější již zmíněná funkce „Likes You“. Aplikace by měla být zkušebně spuštěna v Argentině, Austrálii, Kanadě a Mexiku, ale počítá se i s postupným rozšířením i do ostatních zemí.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
5 shares

adform


Zavřít reklamu