První pražský online pivní výčep Peevo vám přiveze produkty minipivovarů až domů


(Peevo.cz)

První pražský online pivní výčep má všechno, co Matúšovi a Markovi chybělo u hospod a pivních e-shopů. Dva kamarádi z dětství, původně z Košic, se rozhodli stvořit craft beer ráj založený na dokonalé zákaznické zkušenosti. Proč? V České republice je přes 400 minipivovarů, ale ne vždycky se vám hodí do nich zajet, a když vám pivo objednané na internetu po otevření okamžitě vypění, je vám jeho kvalita dost ukradená.

ad8
(Peevo.cz)

Pivo se čepuje speciálními pípami, díky kterým nepřijde do kontaktu se vzduchem a v lahvích tak vydrží jako čerstvě načepované i několik týdnů. Nabídka je vždycky aktualizovaná a obměňuje se několikrát týdně. Objednávky jsou doručovány v rozmezí pár hodin – stačí si při objednání zvolit čas doručení.

 

Výběr je menší, aby mohlo být o pivo od skladování po předání zákazníkovi skvěle postaráno. Zakladatelé postavili vysněný výčep sami a kurýr převáží objednávku v termoboxu, protože, jak Marek a Matúš tvrdí, teplé pivo je horší než studené nohy. Tak co myslíte, odoláte tomu spojení dobré pivo a perfektní servis?

ad9 - 320x100_1
(Facebook.com)
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
4 shares

adform


Zavřít reklamu