5 nejlepších vegetariánských restaurací, na které v Praze můžete natrefit


Přečtěte si, jaké vegetariánské restaurace jste dosud k vaší smůle míjeli. A pozor, toto není článek jen pro ty, co nejedí maso. Bezmasá jídla totiž nadchnou i zaručené „masožrouty“.

ad8
1. Etnosvět
(Etnosvet.cz)

Restaurace poblíž I. P. Pavlova, která podle recenzí uživatelů slibuje vždy gastronomický zážitek v příjemném prostředí. Někteří zákazníci mají pocit, že tu narazíte na vyšší ceny, nicméně to jde v tomto případě ruku v ruce s kvalitou jídla. Vedle nešlápnete například s vychvalovaným veganským tataráčkem a čokoládovým fondánem.

(Etnosvet.cz)

Jedna recenze „za všechny“ ze serveru tripadvisor.cz:

ad9 - 320x100_1

Neuvěřitelně vynikající a originálně chutnající jídlo, zážitek jak pro chuťové buňky, tak pro oči, naaranžované až umělecky. I nevegetarián si tu bude s radostí u jídla vegetit, maso nechybělo ani na vteřinku. Možná jen obsluha by mohla chodit trošku častěji a alespoň pár jídel by mohlo být za o něco nižší cenu, ale určitě sem jednou za čas zavítáme. Super!

2. Vegan’s Prague
(Vegansprague.cz)

Vegan’s Restaurant Prague najdete v Nerudově ulici, kde můžete posedět i na venkovní terase s perfektním výhledem. Nabídnou vám zde jak běžná vegetariánská jídla, tak českou klasiku v bezmasém provedení. Zákazníci doporučují například avokádový tataráček, hummus nebo sladké raw dorty.

(Vegansprague.cz)

Jedna recenze „za všechny“ ze serveru tripadvisor.cz:

Výborné jídlo, velmi milá obsluha. Restaurace je moc pěkná a čistá. Těším se, až ji znovu navštívím v létě, kdy budu moci sedět na terásce a kochat se nejen výborným jídlem, ale i výhledem na Pražský hrad 🙂 Určitě doporučuji!“

3. Indian by Nature
(Ibn-restaurant.cz)

Tentokrát Pernerova ulice poblíž autobusového nádraží Florenc. Nabídka jídel indické kuchyně se příjemně mění v průběhu týdne, zaskočit můžete i na oběd „all you can eat“ (cca 135,-). Ze sladkého vyzkoušejte např. mangovou zmrzlinu, pokud máte rádi různé druhy čajů – nevynechejte masala tea.

(Ibn-restaurant.cz)

Jedna recenze „za všechny“ ze serveru tripadvisor.cz:

Skvělé jídlo, pozorná obsluha. Mohu jen doporučit. Nacházím se tu často a nikdy jsem neodcházel zklamaný.“

4. Lehká hlava
(Lehkahlava.cz)

Určitě jste o ní už slyšeli. Neváhejte toto místo navštívit. Nápaditý interiér zajišťuje příjemnou atmosféru, dům z počátku patnáctého století zase zaručuje příjemný chlad i v parných dnech. Jídlo je vařené z kvalitních surovin, což se samozřejmě opět odráží v ceně. I tak to za to stojí. Jako předkrm vyzkoušejte např. ověřenou houbovou pomazánku nebo guacamole s nachos, k hlavnímu chodu třeba zelené curry s basmati rýží nebo quesadillu.

(Tripadvisor.cz)

Jedna recenze „za všechny“ ze serveru tripadvisor.cz:

Do Lehké hlavy chodím několik let. Zvláštní atmosféra starého pavlačáku, citlivě upravený interiér. Nejvíc mě fascinuje původní dvorek, na kterém roste bambus až do nebe. Jídlo úžasné, na polední menu bych chodila denně. Obsluha milá. Příjemné místo na pokec s přáteli.“

5. Namaste India
(Tripadvisor.cz)

Další místo, které nabízí oblíbenou indickou kuchyni – v Ronkově ulici blízko centra. Zákazníci si chválí milou obsluhu, která vám v případě tápání ráda doporučí. Vyhoví tu i veganovi. Pokrmy se často mění, takže se vám nabídka nepřejí. A jako bonus můžete využít příjemnou zahrádku do vnitrobloku.

(Namasteindia.cz)

Jedna recenze „za všechny“ ze serveru tripadvisor.cz:

Dnes jsme navštívili a byli jsme více nežli nadšení! Žasli jsme nad večeří, protože máme rádi indickou kuchyni a stálo to za to! Moc příjemná obsluha, jsou to milí a vstřícní lidé, rádi poradí a doporučí! Vše nám chutnalo a určitě se vrátíme!.“

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
1 share

adform


Zavřít reklamu