Herci seriálu The Haunting of Hill House nemohli při natáčení spát a cítili se poblázněni


(Netflix)

Nový seriál z dílny Netflixu děsí diváky po celém světě. Natáčení však dokázalo vyděsit i samotné herce tohoto čím dál více opěvovaného seriálu.

ad8

Oliver Jackson-Cohen, který hraje dospělého Luka Craina a Elizabeth Reaser, která hraje jeho starší sestru Shirley se svěřili, že při natáčení nemohli spát a viděli divné věci. Oliver řekl, že při měl při přípravách na natáčení pocit, že někdo sedí na konci jeho postele. Elizabeth sice žádná duchařská setkání nezažila, přesto však věří, že se něco stane s podvědomím osoby, která devět měsíců předstírá, že se takové události dějí. Cítila se tak do určité míry poblázněná.

(Netflix)

Seriál se věnuje osudu rodiny mezi minulostí, kdy žili v Hill House a současností, kdy se pořád vzpamatovávají z toho, co se tam stalo. The Haunting of Hill House se prokazuje jako nový seriálový hit a na Rotten Tomatoes má hodnocení až 92%. Na naší Česko-Slovenské filmové databázi má hodnocení 86% a je tak 273. nejlepším seriálem.

ad9 - 320x100_1

Podle Parrot Analytics se jedná o třetí nejžádanější seriál s hororovou tematikou. Před ním se nachází jen populární seriál Živí mrtví (The Walking Dead) a American Horror Story. Zatím není jasné, zda bude mít seriál druhou sérii, ale při zohlednění jeho úspěchu by bylo překvapivé, kdybychom se jí nedočkali.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
12 shares

adform


Zavřít reklamu