Rapper Mac Miller zemřel a zanechal spoustu fanoušků a dalších hvězd ve smutku. Připomeňme si jeho největší hity


(Getty Images/Jamie McCarthy)

V Los Angeles byl slavný rapper nalezen v bezvědomí. Po příjezdu záchranných složek byl prohlášen za mrtvého potom, co se nejspíše předávkoval doposud neznámou látkou. Utrpěl zástavu srdce a záchranáři už mu nebyli schopni pomoci.

ad8

Celý hudební svět se po této tragédii otřásl a spousta slavných osobností vyjádřila soustrast jeho rodině a přátelům. Bylo mu pouhých 26 let.

(Getty Images/Scott Dudelson)

Mac bojoval se závislostí celý svůj život a kvůli tomu se s ním dříve v tomto roce rozešla jeho přítelkyně Ariana Grande. Grande momentálně čelí útokům ze strany fanoušků, kteří ji obviňují ze smrti bývalého přítele. Byla nucena vypnout na Instagramu možnost přidávat komentáře k jejím fotkám, jelikož už byla šikana nesnesitelná.

ad9 - 320x100_1
(Getty Images/Kevin Mazur)

Mac si uvědomoval, jak by jeho závislost mohla skončit a snažil se několikrát s drogami přestat. Přesto ale jeho střízlivost nikdy nevydržela příliš dlouho, což mu nakonec bylo osudným. V jednom z rozhovorů také řekl, že předávkování rozhodně není cool.

Před několika měsíci se podařilo záchranářům zachránit jinou hudební hvězdu, která dopadla skoro stejně jako Mac. Demi Lovato, která se pohybuje v showbusinessu už od mladého věku, byla nalezena ve svém domově potom, co se předávkovala drogami. Původně se věřilo, že to byl heroin, to se však pak ukázalo jako nepravdivé. Nejspíš to byla droga Oxycontin, s kterou Lovato už v minulosti bojovala. Jediným štěstím bylo, že jí byl podán Narcan. Ten zvrátí účinek opioidů. Demi je teď soustředěna na nápravu svých problémů.

(WireImage/Joseph Okpako)

Mac ale bohužel neměl takové štěstí. Připomeňme si jeho památku některými z jeho nejslavnějších hitů.

 

V jednom ze svých nejnovějších videoklipů je dokonce Mac ve své vlastní rakvi a rapuje o tom, jak důležité je se o sebe starat. Někteří fanoušci nazývají tuto píseň sebevražedným dopisem a litují, že nikdo nic neudělal pro jeho záchranu. Zda se jednalo o sebevraždu není známo, určité známky deprese se ale z jeho písní dají vyčíst.

 

Doufejme, že tato smutná událost dokáže přesvědčit alespoň někoho o tom, že s drogami není radno si zahrávat.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
32 shares

adform


Zavřít reklamu