To nejlepší z muziky na letních festivalech. Kam se vydat a kolik vás to bude stát


Votvírák

ad8
(Votvirak.cz)

Votvírák zahajuje letní festivalovou sezónu 15. 6. 2018 a program je sestavený výhradně z českých a slovenských hvězdných kapel. Letos organizátoři zajistili např. legendární Chaozz, Pipes & Pints, Mig 21, Wohnout nebo Chinaski. Během sobotního programu potěší všechny generace bez rozdílu věku písněmi Jaroslav Uhlíř, dvacet let na scéně oslaví skupina Škwor, ze Slovenska přijede se svým parťákem Škrupem a live bandem legendární rapper Vec, zakladatel kapely Trosky a jedna z nejvýznamnějších osobností současné kulturní scény našich východních přátel. Díky nové soutěži Talent for Stage zde vystoupí i ti, na které hvězdná kariéra teprve čeká.

Festival v areálu milovického letiště loni potěšil kolem 65 tisíc fanoušků hudby a všestranné zábavy. Votvírák je unikátní svoji polohou v areálu letiště v Milovicích a pojme bez problémů až 100 tisíc návštěvníků. Velkou popularitu festivalu získalo právě zejména jeho zaměření na široké spektrum publika s důrazem na mladou generaci a rozlehlý areál jen pár kilometrů na dohled od Prahy.

ad9 - 320x100_1

Cena: 399 Kč

Hrady CZ

(Hradycz.cz)

Festival, který je bezvadný hlavně proto, že se koná na různých místech České republiky, a vy tak můžete najít ten nejbližší nebo si ho naopak užít víckrát. Zároveň má neobyčejnou atmosféru spojenou s místy konání v blízkosti historických památek. 14. ročník tohoto projektu se uskuteční během léta 2018 na významných českých a moravských historických památkách postupně v osmi různých krajích České republiky a vy si můžete poslechnout nejen českou, ale i slovenskou hudební špičku. Zahrají např. Lenny, Jelen, Tomáš Klus, Visací zámek, Vypsaná Fixa, Mandrage a další.

Festival zahajuje 13. 7. 2018 Středočeský kraj (Točník).

Cena: 880 Kč (permanentka), 450 Kč (pátek), 530 Kč (sobota)

Colours of Ostrava

(Colours.cz)

Colours of Ostrava je multižánrový mezinárodní hudební festival, který se koná v úchvatném prostředí Dolních Vítkovic – bývalém areálu hutí, dolů a železáren. Zatím poslední, 16. ročník, nabídl přes 350 programových bodů na 21 otevřených i krytých scénách – koncerty, diskuse, divadla, filmy, workshopy i výtvarné aktivity.

Letos festival začíná ve středu 18. 7. a končí v sobotu 21. 7. A díky němu se v České republice poprvé představí např. Pharrell Williams nebo Ziggy Marley.

Cena: 2 990 Kč (čtyřdenní vstupenka), 1 900 Kč (1denní vstupné)

Rock for People

(Rockforpeople.cz)

Rock for People, jeden z největších rockových festivalů, vás čeká 4. – 6. 7. 2018 v prostoru vojenského letiště v Hradci Králové. Mezi účinkujícími interprety letos najdete např. The Prodigy, Volbeat, The Kooks nebo Skillet.

Cena: 1 950 Kč (edice do 30. 6.)

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
3 shares

adform


Zavřít reklamu