10 fotografií, které byly pořízeny těsně před tragédií


Spousta z nás jistě viděla fotky, které ukazují místa nebo osoby potom, co byly součástí určité tragédie. Jsou to ale fotografie, které jsou vyfoceny těsně před tím, než se stalo něco strašného, které se kolikrát mohou zdát o dost děsivějšími.

ad8

Podívejte se na deset případů, z kterých budete mít husí kůži.

1) Fotograf Robert Landsburg zachytil stěnu z popela, která ho následně zabila. To se stalo, když vybuchla sopka Mt. St. Helens. Robertovi se podařilo zachránit film vlastním tělem.

ad9 - 320x100_1
(Reddit.com)

2) Čtrnáctiletý Keith Sapsford se schoval u kola vzlétajícího letadla ze Sydney. John Gilspin – amatérský fotograf si v tu chvíli zkoušel nový objektiv na svém fotoaparátu a zachytil při tom Keithovu nešťastnou smrt.

(Reddit.com)

3) Poslední fotografie uruguayského letu 571 před tím, než narazil do And. 27 z 45 lidí na palubě nehodu přežilo. Byli však bohužel nuceni sníst jejich mrtvé spolucestující, aby byli v Andách schopni přežít. Z 27 jich bylo po 72 dnech zachráněno 16.

(Reddit.com)

4) Kamera v autě zachytila moment před nárazem letu 235 společnosti Transasia, který narazil do řeky Keelung na Taiwanu. 15 ze 48 lidí na palubě nehodu přežilo.

(Reddit.com)

5) Gilles Leclerc a Marianne Lebanane se vyfotili několik okamžiků před začátkem koncertu Eagles of Death Metal v pařížském Bataclanu. O chvíli později pak 4 ozbrojenci začali střílet do publika. Gilles byl bohužel zabit, Marianna přežila.

(Reddit.com)

6) Tato fotografie Nicholase Mevioliho byla pořízena těsně po jeho posledním volném ponoru. Potom, co se ponořil necelých 72 metrů hluboko, se vynořil, ukázal, že je vše ok, ale náhle pak omdlel. Od té doby už nenabyl vědomí a zemřel ve stejný den na plicní edém.

(Reddit.com)

7) Této dvojici se podařilo zachytit poslední okamžik života studentky Ayano Tokumasu (v červeném), která se několik vteřin po tom, co byla tato fotografie pořízena, vrhla přes okraj zábradlí u Niagarských vodopádů a zemřela.

(Reddit.com)

8) James Dean zde tankuje své Porsche 550 Spyder chvilku před tím, než se vyboural a zemřel. Říká se, že to auto bylo prokleté a bylo součástí několika dalších nehod před tím, než v šedesátých letech zmizelo.

(Reddit.com)

9) Nehoda letu Concorde, který se vzňal několik minut po vzletu a narazil do blízkého hotelu způsobila smrt 113 lidí.

(Reddit.com)

10) Na této fotografii můžeme vidět herce Paula Walkera, jak nastupuje do vozu, jehož bouračka ho v roce 2013 zabila stejně tak, jako muže, který auto řídil.

(Reddit.com)
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
1 share

adform


Zavřít reklamu