HBO potvrdilo nový seriál, který bude dějem zasazen tisíce let před aktuálními událostmi v oblíbeném seriálu Game of Thrones


(Hbo.com)

Potom, co se do světa dostala zpráva, že se diskutuje o pěti možných seriálech, které budou navazovat na fenomén Game of Thrones, je v tuhle chvíli jasné, že se dočkáme minimálně jednoho z nich. George R.R. Martin, jehož dílem celé šílenství kolem Game of Thrones začalo a Jane Goldman, která napsala mimo jiné scénáře pro Kick-Ass nebo Stardust se budou podílet na psaní scénáře nového seriálu.

ad8
(Hbo.com)

V tuhle chvíli je jasné, že děj se bude odehrávat několik tisíc let před tím, co se aktuálně děje v zemi Westeros a bude se zabývat původem Bílých chodců, záhady východu nebo legendami rodu Starků. Zatím není známo, jaká tajemství děj odhalí a do jaké míry bude spojen s hlavním seriálem. Podle George R.R. Martina nebude v novém seriálu účinkovat žádná z hvězd Game of Thrones.

(Hbo.com)

Přestože se diskutuje o pěti různých seriálech, které by po odvysílání poslední série Game of Thrones v roce 2019 měly přijít, není jisté, že se všech pěti dočkáme. Přesto je však v tuto chvíli potvrzeno, že se dočkáme pilotního dílu dalšího seriálu s vysokým rozpočtem, díky němuž jistě HBO počítá s pokračujícím zájmem fanoušků GoT.

ad9 - 320x100_1
(Hbo.com)

Natáčení poslední série GoT bylo již ukončeno a HBO potvrdilo, že několik hlavních postav zemře v posledních epizodách série, na kterou si budeme muset počkat až do roku 2019.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
93 shares

adform


Zavřít reklamu