Nejlepší české food blogy roku 2018


My víme. Rok 2018 ještě není ani zdaleka v půlce a už vyhlašujeme nejlepší food blogy. A ještě máme tu troufalost z toho množství vybírat. Ale všechny se nám sem nevejdou. Tak je berte jako naše tipy a klidně nám dejte vědět, co jsme určitě neměli vypustit. Ale budou se vám líbit. Ty fotky, které publikují, jsou totiž přímo k sežrání!

ad8

Kitchenette

(Kitchenette.cz)
(Kitchenette.cz)

Markéta, jak sama píše, se na blogu znovu navrací k přírodě a tak v jejích receptech najdete hlavně zdravé a základní suroviny. Ideálně ty čerstvé a taky regionální a sezónní. Vaření ji bere už od dětství, takže se jejími zkušenostmi určitě nechte inspirovat. A nezapomeňte vyzkoušet celozrnný kváskový žitný chléb.

ad9 - 320x100_1

Cukrfree.cz

(Cukrfree.cz)
(Cukrfree.cz)

Možná vás zaujala v knihkupectví tahle stejnojmenná kuchařka, kterou napsala finalistka soutěže Food blog roku 2015 – Janina. Možná jste se toho trochu báli, protože cukr je často motor naší energie, když prostě nestíháme. Ale nebojte se toho. Ty jídla vypadají fantasticky a nebojíme se toho, že tak taky nechutnají. Tentokrát je naším tipem perník s citronovou polevou, protože ten vám opravdu ukáže, že tahle životní cesta vůbec není šlápnutím vedle.

Moje barevná kuchyně

(Mojebarevnakuchyne.blogspot.cz)
(Mojebarevnakuchyne.blogspot.cz)

Ani tento blog není pozadu se všemi těmi dokonalými fotkami jídel, ze kterých máte prostě do minuty hlad. Nás zaujal svou kategorií „Jídlo do 30 minut“, protože tyhle rychlé, ale ověřené recepty prostě přijdou vhod hodně často. A v některých receptech jako bonus najdete i postupové video.

Pěkně vypečený blog

(Peknevypecenyblog.cz)
(Peknevypecenyblog.cz)

Lucie peče doma i několikrát týdně a ty nejlepší výtvory s vámi pravidelně sdílí na Pěkně vypečeném blogu. Tentokrát vyzdvihneme docela výzvu – jarní makronky. Nejsou sice na blogu žádnou novinkou, ale jejich barevná varianta prostě nešla přehlédnout.

Zásadně zdravě

(Zasadnezdrave.cz)
(Zasadnezdrave.cz)

A zakončíme to blogem Zásadně zdravě, kde sice nenajdete jenom recepty, ale i tipy ohledně cestování a gastrozážitků. A to se hodí. A recepty hotové do 15 minut taky, když jsou navíc zdravé.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0

adform


Zavřít reklamu