Potřebujete si oddechnout? S Ryanair proletíte Evropu za 128 kaček, ale neváhejte


(Pixabay.com)

Irský nízkonákladový dopravce Ryanair svým zákazníkům nyní nabízí neuvěřitelnou akci. Z českých měst se dostanete po Evropě opravdu za pár korun. Zatímco projet Českou republiku s Českými drahami je po finanční (a často i psychické) stránce stále náročnější, letenky do dalekých krajů mnohdy seženete opravdu za pakatel. A tentokrát to není překlep někoho, kdo ceny zadává na web.

ad8

Ryanair nabízí letenky z Prahy, Ostravy, Brna a Pardubic. Z Ostravy nebo Brna se např. dostanete do Itálie za zmíněných 128 Kč, do Londýna za 212 Kč. Z Pardubic do Španělska zase za 840 Kč.

(Ryanair.com)

Celou nabídku najdete přímo tady a je k dispozici samozřejmě podle aktuální dostupnosti. Tak neváhejte, protože tohle se může hodit spoustě prací a zimou frustrovaných lidí.

ad9 - 320x100_1

Ceny letenek se hodně odvíjejí od toho, který den budete cestovat. Obecně se vám může stát, že např. pokud vyrazíte ve středu, ušetříte oproti těm, co vyráží v pátek nějakou tu tisícovku. Není ani od věci si před koupí letenky zjistit, jestli v dané destinaci nehrozí zrovna nějaké nebezpečí.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
2 shares

adform


Zavřít reklamu