České hudební festivaly 2019: Votvírák, Rock for People a další


Nenechte se zmást. Vypadá to, že do léta je ještě daleko, nicméně nejlevnější lístky na české hudební festivaly jsou už dávno v prodeji. Koukněte se na náš souhrn těch nejdůležitějších a zajistěte si včas vstupenky.

ad8
Votvírák, Milovice, 14. – 16. 6.
(Votvirak.cz)

Klasicky začínáme v červnu Votvírákem, největším multižánrovým festivalem v ČR, který přinese to nejlepší z české a slovenské rockové, popové a hip hopové hudební scény.

Vystoupí například kapela Kryštof, Rybičky 48, Mandrage, Mirai, Rytmus, Yzomandias x Nik Tendo, Divokej Bill, Wohnout, Dymytry, Horkýže Slíže, Doga, Gaia Mesiah, Krucipüsk, Sto zvířat, Vypsaná fiXa nebo Visací zámek.

ad9 - 320x100_1

 

HRADY CZ
(Ceskehrady.cz)

Hrad Točník, Kunětická Hora, Švihov, Rožmberk nad Vltavou, Veveří, Hradec nad Moravicí, Bouzov nebo Bezděz. Tady všude se můžete v různých termínech zaposlouchat do oblíbených kapel české a slovenské hudební scény. Do 3. 4. stále můžete koupit vstupenky za cenu 2. vlny předprodeje.

Festivaly nabídnou netradiční atmosféru, v ceně sobotní vstupenky jsou zahrnuté i prohlídky stálých expozic hradů. Mezi účinkujícími najdete např. kapelu Harlej, Jelen, Kryštof, Mirai, No Name, Wohnout nebo Trautenberk.

Termíny jednotlivých zastávek festivalu najdete tady.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
22 shares

adform


Zavřít reklamu