Festivaly plné hudby i vína: rychlý přehled programu a cen na září 2018


1. Létofest
(Facebook.com)

Za Létofestem budete muset vyrazit 7. 9. na letiště do Liberce. Vystoupí např. skupiny Kabát, Chinaski, Mig21, Wanastowi Vjecy, BSP, No Name, Iné kafe nebo Marek Ztracený, Anna K. a Sebastian. Dvoudenní festival nabízí přespání ve stanovém městečku.

ad8

Cena: 900 Kč

2. Shotgun Festival
(Shotgun Festival)

Jubilejní 15. ročník přehlídky současné klubové hudby se koná od 7. do 9. 9. v Areálu Kristýna. V první vlně interpretů je francouzský electro mág Umwelt, housový šaman The Maghreban, legenda ostrovního drum’n’bassu Loxy nebo český live act Windowlickerz. Festival dlouhodobě mapuje nejaktuálnější proměny na poli housu, techna, electra a drum’n’bassu a řada zahraničích hostů se představí v české premiéře. Na dvou pódiích se v průběhu dvou nocí představí dvě desítky hudebníků z celého světa.

ad9 - 320x100_1

Cena: od 328 Kč (jednodenní vstupenka)

3. Vibes of Havana: kubánský street fest
(Facebook.com)

První kubánský festival v Brně startuje 15. 9. Slibuje rozmanitý hudební program zahrnující věhlasné interprety jako je například N.O.H.A či Kapitán Demo i nadějné muzikanty, které cesta na výsluní čeká. Budete mít možnost si také zatančit salsu a bachatu pod taktovkou Jorge Concepciona či reageton pod vedením horkokrevné Doris Martinez & Dance Company. Nebudou chybět ani americké veterány a zajímavé workshopy, kde se budete moci leccos přiučit. Ochutnáte autentické pokrmy i pravé kubánské drinky, které si budete moci namíchat sami nebo Vám je připraví profesionální barmani. Bude to prostě Kuba plná hudby, tance a skvělých drinků.

Cena: 280 Kč (do 8. 9.)

4. Mělnické vinobraní
(Facebook.com)

Velmi oblíbený zářijový festival, který kromě hudby slibuje právě hodně vína, se koná 14. – 16. 9. Z větších kapel tu uslyšíte např. MIG 21 nebo Wohnout, poslechnout si ale můžete také country nebo dobovou scénu, kde zazní např. český swing 20. století. Chybět nebude ani slavnostní ohňostroj. Mělnické vinobraní je nejstarší a zároveň jedna z největších slavností tohoto typu v celé republice. Pro degustaci kvalitních vín cechu českých vinařů je vyčleněna klidová zóna na radničním dvoře, kde si návštěvníci budou moci oddychnout od shonu slavností. Vedle jarmarku, stánků s burčákem a gastronomickými specialitami lze v ulicích historického centra narazit na flašinetáře, sokolníka či pouliční umělce připomínající dobu první republiky.

Cena: 180 Kč (do 13. 9.)

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
1 share

adform


Zavřít reklamu