Manifesto: dočasný kulturní a gastronomický pop-up market plný hudby, umění, designu a street food


(Manifesto.city)

V zanedbaném a opuštěném kousku Prahy našli inspiraci designéři, kteří stojí za projektem Manifesto. Dočasným kulturním pop-up marketem, který nabízí zábavu, výborné jídlo i večerní sklenku blízko pražského Masarykova nádraží.

ad8
(Manifesto.city)

Jak sami říkají: „Místo, kde se přeneseme do budoucnosti. Kde se budou lidé potkávat a trávit spolu čas. Rodiny, lidé z okolí, návštěvníci Prahy, kolegové z práce. Místo, kam se dá zajít na dobrý film nebo na delikatesy od špičkových šéfkuchařů. Hodovat. Poslouchat hudbu. Tančit. A vracet se sem.“

(Manifesto.city)

Areál, ve kterém ještě nedávno byly hromady sutě, nyní nabízí možnost relaxace v jednotlivých sedmadvaceti přepravních kontejnerech, kde našli svoje místo např. zmrzlinová rodinná manufaktura Angelato, prodejna zdravých potravin Sklizeno, Wine Food, mladá dynamická kreativní instituce The Chemistry Gallery či česká pražírna výběrové kávy Doubleshot. Mezi workshopy najdete třeba Letní školu kaligrafie, kde se naučíte kreativnímu psaní kaš-mi-daš.

ad9 - 320x100_1

Otvírací doba všech krámků je zpravidla od 11:00 do 22:00, kávu tam však najdete už kolem osmé ranní. A taky hodně stolků, lavic a květin, které ze zanedbaného místa vytvořily super prostředí, kde si tu ranní kávu vychutnáte.

(Manifesto.city)

A pozor. Platit můžete pouze bezhotovostně, všechno, co máte v peněžence, si můžete schovat na dýško. Celý prostor je také nekuřácký a to včetně elektronických cigaret.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
3 shares

adform


Zavřít reklamu