České cestovatelské účty na Instagramu, koho se vyplatí sledovat, pokud milujete cestování


Vaše duše je prostě toulavá. Rádi objevujete nejrůznější kouty světa a seznam těch, které chcete vidět znovu, se stále prodlužuje. Zkrátka milujete cestování. Možná právě pro vás přinášíme seznam těch nejzajímavějších účtů na Instagramu, které vytváří čeští cestovatelé. Nebo možná pro ty, kteří mají rádi bezpečí domova, ale umí ocenit dechberoucí fotky, které tyhle místa světa dokonale vystihují.

ad8

@dreamingandwandering

(Instagram.com)

Martina je pro nás Cestovatelka s velkým C. Svou práci v kanceláři v Praze vyměnila za vzrušující dobrodružství plné svobody. A její instagramový profil to stoprocentně dokazuje. Tipy na cestování hledejte také na jejích webových stránkách.

ad9 - 320x100_1

@hynecheck

(Instagram.com)

Sám o sobě říká, že je fotograf a cestovatel ovlivněný Instagramem, nyní žijící v Praze. A z jeho fotek na Instagramu přechází dech. I když je zrovna mlha a vy vlastně nevíte, kde konkrétně se nachází.

@danekpavel

(Instagram.com)

Na Instagramu se chlubí 35 tisíci sledujícími. Jeho fotky zachycují nejčastěji hory, přírodu. A všechny mají neuvěřitelné kouzlo.

@martinrakphoto

(Instagram.com)

Martinovy fotografie mají nádech pohádky. Fotí zejména krajinu, snaží se zachytit její atmosféru. Jeho oblíbenou destinací je Českosaské Švýcarsko na hranici mezi Českou republikou a Německem.

@anetaanie

(Instagram.com)

Nekonečné moře, pláže, hory. Ale také města z nejrůznější perspektivy. To jsou fotky Anety na jejím Instagramu, které určitě nepropásněte.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
15 shares

adform


Zavřít reklamu