Největší blafy českého internetu v reálu. V Praze se konal druhý ročník Blaf Food Festu


(Facebook.com)

Polévku z taveňáku, carpaccio z gothaje, čočko-párko nanuk nebo tlačenka v trojobalu. To všechno nabízel 7. dubna svým návštěvníkům Blaf Food Fest 2018 v areálu Plechárny na Černém Mostě.

ad8
(Facebook.com)

Češi jsou opravdu vynalézaví. A pokud se jim něco povede (nebo si to alespoň myslí), nebojí se s tím pochlubit. A tak můžete na českých internetových stránkách a sociálních sítích najít opravdu děsivé recepty, které byste možná nikdy nechtěli ani ochutnat. Organizátoři Blaf Food Festu se však rozhodli, že stojí za to, udělat na jejich základě gastronomický festival, který je pravým opakem nablýskaných a vyvoněných food festivalů, které jste až doposud mohli navštívit.

„Je to tak trošku recesistická akce a je to reakcí na různé, řekněme až bizarní, recepty, které se pohybují po internetu a které si mezi sebou české kuchařinky mění na různých portálech.“ říká Lenka Bártová, organizátorka festivalu, v rozhovoru pro Českou televizi.

ad9 - 320x100_1

Mezi doprovodné programy patřil např. chlebíčkový workshop, ale také nástěnka plná dalších „hlodů“. „Překvapilo by vás, na co všechno se lidé na internetu zeptají. Třeba jednu maminku zajímalo, jaká homeopatika jsou nejvhodnější pro dítě se zlomenou nohou. Nejen na její počest jsme v rámci BLAFu připravili i výstavu dotazů maminek ze všech těch internetů. Je na co se těšit!“, avizovali tvůrci Blaf Food Festu.

Už běžíte do supermarketu pro suroviny na pravou českou tlačenku v trojobalu? Nebo si radši počkáte na další ročník a ochutnáte další bizarní recepty?

(Facebook.com)

 

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0

adform


Zavřít reklamu