Nejočekávanější filmy nadcházejících měsíců


(Freeaddon.com)

V příštích měsících se v kinech dočkáme několika netrpělivě očekávaných filmů. Již 26. dubna si přijdou na své fanoušci komiksů a superhrdinů. Avengers: Infinity War (Marvel), totiž přinese do našich kin nejen známe Avengery (Iron Man, Neuvěřitelný Hulk, Thor, atd.), ale objeví se zde i Spider-Man, Strážci Galaxie a Black Panther, jehož samostatný film sklidil začátkem tohoto roku velké úspěchy.

ad8

Další ze superhrdinů, na kterého se můžeme 17. května těšit je Deadpool 2. Ryan Reynolds v hlavní roli nám bezpochyby přinese, stejně tak jako v prvním díle, velkou dávku akce, ale především zábavy. Spolu s ním se zde objeví například Josh Brolin, Zazie Beetz nebo T.J. Miller.

Fanoušci Star Wars budou moci již od 24. května zhlédnout nový film s názvem Solo: Star Wars Story. Příběh o zrodu jednoho z nejméně pravděpodobných hrdinů ságy Star Wars představí řadu akce z nebezpečného zločineckého prostředí, stejně tak jako seznámení Hana s jeho budoucím kopilotem – Chewbaccou. V hlavních rolích můžeme očekávat Aidena Ehrenreicha, Woodyho Harrelsona nebo Emilii Clarke.

ad9 - 320x100_1

Po necelých patnácti letech nám v srpnu tohoto roku přinese Pixar pokračování oblíbeného filmu Úžasňákovi (Incredibles), nazvanou Úžasňákovi 2. Tentokrát se hlavní hvězdou stává Helen (Elastička), která nechává svého manžela Boba v pozadí – v domácnosti. Ve finále ale budou společnými bojovat proti padouchům, kteří na ně čekají za každým rohem.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
36 shares

adform


Zavřít reklamu