Symphony of the Seas – největší výletní loď na světě vyrazila za dobrodružstvím


Na svou první plavbu se z francouzského přístavu Saint Nazares vydala největší výletní loď na světě – Symphony of the Seas. Tento kolos, vážící 228 081 tun, měří na výšku 72,5 metrů a pojme až 8 970 osob (včetně zaměstnanců). Svou délkou dosahuje neuvěřitelných 362 metrů. Zajímavostí je, že jeho 2 200 zaměstnanců pochází ze 77 různých zemí světa.

ad8

Symphony of the Seas je nástupnicí tří již existujících lodí ze třídy Oasis – Oasis of the Seas, Allure of the Seas a Harmony of the Seas. Každá z nich v určité chvíli držela Guinessův rekord za největší výletní loď na světě.

ad9 - 320x100_1

Symphony of the Seas má stejně jako její předchůdkyně sedm různých částí, které můžete v rámci svého pobytu prozkoumat. Zároveň se na ní opakují některé prvky, které debutovaly na Harmony of the Seas. Mezi tyto prvky patří například obří klouzačka „The Ultimate Abbys“, dva surfové simulátory, zip line, dvě dvanácti metrové lezecké stěny, aqua park „Splashaway Bay“ nebo ledové kluziště. Novinkou je potom největší laser game aréna na světě.

Rodiny si na Symphony of the Seas rozhodně přijdou na své. Nově je zde představeno „Ultimate Family Suite“. Dvoupatrové apartmá, ve kterém najdeme klouzačku, Lego zeď, televizní pokoj ve stylu kina s vlastním přístrojem na popkorn nebo balkónem s vířivkou, má dva pokoje, které dokážou pojmout až osm hostů.

Zdroj: royalcarribean.com

Milovníci jídla se mohou těšit na dvě novinky – mexický koncept „El Loco Fresh“ a kuchyni s mořskými plody, nazvanou „Hooked“. Mimo to zde nalezneme, stejně tak jako na ostatních lodích, například italskou restauraci Jamieho Olivera, Japonskou restauraci Izumi nebo Chops Grill steakhouse.

Zdroj: royalcarribean.com

Co se zábavy týče, najdeme zde možnosti jako Brodwayskou produkci muzikálu „Hairspray“, originální produkci „Flight“ nebo krasobruslařské představení „1977“.

Zdroj: royalcarribean.com

Symphony of the Seas se v říjnu, po ukončení své první sezóny ve Středozemním moři, vydá na dvanáctidenní zaoceánskou plavbu, čímž odstartuje své Karibské působení. Neváhejte a rezervujte si tento nezapomenutelný zážitek na: http://cruiseandtravel.cz/.

Prohlídku lodí můžete virtuálně absolvovat například na YouTube kanálu Cruises and Travels Blog:

 

Více informací také naleznete na: http://www.royalcaribbean.com/symphony-of-the-seas

 

 

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
52 shares

adform


Zavřít reklamu