Velký návrat Spice Girls. Oblíbená skupina devadesátek vystoupí na královské svatbě


(Instagram.com)

Bývalá britská dívčí hudební skupina Spice Girls před nedávnem ohlásila svůj comeback. Victoria Beckham, která v 90. letech vystupovala pod přezdívkou Posh Spice, začátkem února na svém Instagramu zveřejnila fotku ze setkání všech bývalých členek skupiny Spice Girls a vyvolala tak řadu spekulací. A ačkoliv otázka velkého koncertního turné kapely zůstává i nadále nezodpovězena, je jisté, že Spice Girls chystají několik nových projektů. A jedním z nich je i zpívání na britské královské svatbě Prince Harryho a Meghan Markle.

ad8
(Instagram.com)

O tom, že se na královskou svatbu bývalé členky Spice Girls chystají, promluvila v jedné televizní show Mel B. (neboli Scary Spice) a naznačila, že by na ní slavná pětice mohla skutečně vystoupit. Prohlásila také, že pevně věří, že si tím potvrdí svůj největší sen.

(Instagram.com)

Co se koncertního turné týče, tak tohoto návratu na hudební pódia se fanoušci nejspíše nedočkají. Alespoň podle Victorie Beckham, která tuto možnost vyvrátila. Na sociálních sítích uvedla, že bylo sice skvělé se s dívkami opět setkat, ale že se žádné velké turné, ani nahrávání nové desky nechystá. Fanoušci si tak budou muset počkat na velkou královskou svatbu Prince Harryho s Meghan Markle a doufat, že zde oblíbená hudební skupina 90. let opravdu vystoupí.

ad9 - 320x100_1
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0

adform


Zavřít reklamu