Nahá Taylor Swift ve svém novém videoklipu Ready For It podle fanoušků rýpe do svého ex


(Instagram.com)

Sedmadvacetiletá zpěvačka se ve svém novém futuristickém videoklipu pro singl Ready For It definitivně rozloučila se svou uhlazenou image. Představuje se v něm jako nahá robotka a podle fanoušků má být prý tento její počin vzkazem pro jejího expřítele Calvina Harrise.

ad8

Zpěvačka se totiž autorsky podílela na hitu Calvina Harrise This Is What You Came For, a to pod pseudonymem Nils Sjoberg, takže když Joseph Khan, režisér videoklipu Ready For It, napsal před jeho vydáním na Twitter: „Nils Sjobot“, fanoušci začali pochopitelně spekulovat, že je tento klip adresován právě Calvinu Harrisovi.

(Instagram.com)

Taylor Swift je v novém videoklipu skoro úplně nahá a má zvláštní geometrické tvary na těle, které se čas od času rozzáří modrým světlem. Její nejintimnější partie však zůstaly skryty, a tak její tělo vypadá trochu jako tělo nahé panenky Barbie.

ad9 - 320x100_1
(Instagram.com)

Zdá se také, že by klip mohl být inspirovaný několika sci-fi filmy, jako například filmem Krotitelé duchů, Tron nebo dokonce E.T. – Mimozemšťan (v této souvislosti se odkazuje hlavně na speciální filmové efekty nebo zpěvaččin vztyčený ukazováček připomínající slavné gesto právě z E.T. Mimozemšťana).

(Instagram.com)

Na celý hudební videoklip k singlu Ready For It se můžete podívat zde:

 

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
2 shares

adform


Zavřít reklamu