Celebrity před a po zhubnutí: Podívejte se na tyto fenomenální proměny.


I celebrity jsou obyčejní smrtelníci, a tak se nemůžeme divit, že i jejich těla občas nenaplňují ideál krásy. Mají to ale mnohem těžší než obyčejní lidé, protože jsou neustále pod tlakem veřejnosti, aby vypadaly dobře. Podívejte se na následující fotografie jejich proměn a na to, jak se se svými přírůstky na váze vypořádaly.

ad8

Mariah Carey

Mariah Carey je legendární a velmi úspěšnou osobností hudebního průmyslu. Ačkoliv se zpěvačka snaží mít neustále svou hmotnost pod kontrolou, po tom, co v roce 2011 porodila svá dvojčata, měla velký problém se svých těhotenských kil zbavit. Po přísném dietním a cvičebním režimu se však několik měsíců po porodu dostala zase do formy a dnes vypadá opět skvěle.

ad9 - 320x100_1

Chris Pratt

Herec Chris Pratt se stal populárním hlavně díky svým rolím ve Strážcích Galaxie a Jurském světě. Aby mohl hrát ve filmu Moneyball, zhubl 13,5 kilogramů, přičemž na sobě začal ještě více pracovat právě kvůli Strážcům galaxie. Zbavil se svých tukových zásob, začal posilovat a díky své tělesné proměně se stal jedním z nejvíce sexy mužů v Hollywoodu.

Kim Kardashian

Kim Kardashian se do povědomí širší veřejnosti dostala hlavně kvůli úniku své soukromé erotické nahrávky, díky které se stala slavnou. V roce 2015, když čekala své druhé dítě, vážila přes 90 kilogramů, ale po porodu se jí podařilo zhubnout neuvěřitelných 30 kilogramů.

Christina Aguilera

Christina Aguilera od počátku své kariéry chrlí jeden hit za druhým. Když na poli hudebního průmyslu začínala, byla její postava velice štíhlá, ale po porodu v roce 2008, zpěvačka na váze enormně nabrala a dostala se až na váhu 90 kilogramů. Od té doby se se svou váhou více méně potýká, ale zdá se, že se jí podařilo získat svůj sex appeal zpět.

Jennifer Hudson

Zpěvačka a herečka Jennifer Hudson se zviditelnila hlavně díky svému účinkování v americké pěvecké soutěži American Idol v roce 2004. Ačkoliv soutěž nevyhrála, její kariéra pokračovala velmi úspěšně a Hudson se stala mimo jiné držitelkou prestižních cen Grammy a Zlatého glóbu. V roce 2008 ji však zasáhla rodinná tragédie, když byli její tři blízcí příbuzní (matka, bratr a synovec) zavražděni. Díky tomu prý získala úplně jiný náhled na cenu života a rozhodla se udělat něco se s svou nadváhou. Během čtyř let se jí podařilo zhubnout 36 kilo.

Kirstie Alley

Kirstie Alley je svým kolísáním hmotnosti poměrně vyhlášená. V letech 1987 – 1993 se stala slavnou díky seriálu Na zdraví. Když se v polovině roku 2000 stáhla do soukromí, měla mimořádně velkou nadváhu, ale po tom co se po nějaké době objevila ve známé americké show Oprah Winfrey, šokovala svou tělesnou transformací. Od té doby Ally bojovala s několika jojo efekty.

Kelly Osbourne

Když se Kelly Osbourne objevila v roce 2002 v televizní reality show Osbournovi, vstoupila do povědomí veřejnosti jako silnější dcera slavného zpěváka Ozzyho Osbourna. V roce 2009 se jí však během svého účinkování v americké taneční soutěži Dancing with the Stars podařilo zhubnout skoro 23 kilogramů. Kromě toho Kelly vyřadila veškeré nezdravé potraviny a od té doby se jí daří si svou váhu udržovat.

 

 

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
2 shares

adform


Zavřít reklamu