Poslední video frontmana Linkin Park 36 hodin před sebevraždou


 

(Twitter.com)

Téměř 2 měsíce po tragické ztrátě frontmana kapely Linkin Park, Chestera Benningtona, zveřejnila jeho manželka Talinda Bentley na Twitteru soukromé rodinné video, které zachycuje zpěváka 36 hodin před jeho sebevraždou. Chtěla tím prý předat světu důležitou zprávu. Na 40 sekundovém videu je zachycen Chester Bennington, jak se při ochutnávání želé fazolek směje se svými dětmi a jen málokoho by napadlo, co se za několik hodin stane.

ad8

Talinda Bentley zveřejnění tohoto videa okomentovala takto: „Tento můj příspěvek je nejvíce osobním příspěvkem, který jsem kdy zveřejnila. Chci vám toto video ukázat, abyste si uvědomili, že deprese nemá tvář nebo náladu. Takto vypadá deprese přesně 36 hodin před smrtí. Tolik nás miloval a my tolik milovali jeho.“

Smutné video dokazuje, že depresi a další psychické potíže je často velmi obtížné identifikovat. Za zdánlivě neproblematickým a šťastným chováním se totiž může skrývat velká bolest a trápení. Kromě dojemného videa sdílela manželka Chestera Benningtona také fotografii z rodinné dovolené, aby předala podobnou myšlenku. Podlé Talindy Bennington už i na této dovolené musel mít její manžel sebevražedné myšlenky, ale nikdo z rodiny o tom nevěděl.

ad9 - 320x100_1
(Twitter.com)

Za zveřejnění soukromého videa a fotografie se manželce Chestera Benningtona dostalo od fanoušků obrovské podpory. Na poslední video se zpěvákem se můžete podívat zde:

 

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
3 shares

adform


Zavřít reklamu