Řeč zpěvačky Pink na MTV Video music awards fascinovala celý svět


(Instagram.com)

Když Pink přebírala svou cenu na hudebních cenách MTV, všechny zaskočila svým proslovem. Převyprávěla totiž historku, která se jí stala s její šestiletou dcerou Willow. Všichni rodiče by se z ní měli poučit.

ad8

„Vezla jsem svou dceru do školy, když mi zničeho nic řekla: Mami? Jsem nejošklivější holka na světě. Ačkoliv mě to zaskočilo, nic jsem jí na to neodpověděla a místo toho jsem jela domů a vytvořila pro ní power pointovou prezentaci, kam jsem zařadila nejvýznamnější androgynní rockové hvězdy a umělce – Michaela Jacksona, Davida Bowieho, Freddieho Mercuryho, Annie Lennox, Prince, Janis Joplin, George Michaela, Eltona John a další. Pak jsem se zeptala své dcery, proč si o sobě myslí, že je ošklivá. Protože vypadám jako kluk, řekla. Na to jsem jí odvětila – a jak si myslíš, že vypadám já? I ze mě si lidé dělají srandu, protože nevypadám dost žensky. A vidíš snad, že bych si nechávala narůst vlasy nebo se snažila nějak změnit? Ne, mami. Ale viděla si mě, jak vyprodávám koncertní haly na celém světě, že? A tak to má být. Neměli bychom se snažit měnit, ale spíše pracovat na tom, aby ostatní vnímali mnohem více druhů krásy. Děkuji všem umělcům, že žijí své vlastní já.

Pink tímto proslovem upozornila na to, jak důležité je žít svůj autentický život a autentická já a že nikdo nemá právo definovat to, co znamená být „krásná“, protože mnohem důležitější je být sám sebou.

ad9 - 320x100_1

 

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0

adform


Zavřít reklamu