Nejpopulárnější místa na zemi podle Instagram Stories


Při příležitosti výročí založení „stories“ na Instagramu odhalila mobilní aplikace nejvíce tagovaná místa z celého světa.

ad8

Funkce „Stories“ je podobná Snapchatu a umožňuje uživatelům Instagramu postovat na svůj profil fotky či videa, která za 24 hodin zmizí. Za poslední rok aplikace rozšířila funkci o několik dalších prvků, přičemž jedním z nich je možnost označit na svých stories zeměpisnou polohu (tzv. Geotag).

Nejvíce označované místo možná překvapí mnoho cestovatelů, protože se nejedná o Paříž, New York, Londýn či o jinou podobně populární turistickou destinaci. Nejvíce označovaným místem na Instagram Stories totiž byla Jakarta v Indonésii.

ad9 - 320x100_1
(Pixabay.com)

Toto indonéské město je známé svým rušným provozem a velkým množstvím vysokých budov a obchodních center. A i když není tak barvitým místem jako mnoho jiných indonéských turistických destinací, přitahuje Jakarta návštěvníky svou směsicí rozmanitých kultur a kosmopolitním životním stylem.

Na druhém místě nejvíce označovaných míst na Instagram Stories se potom umístilo Sao Paulo v Brazílii a třetí příčku obsadil New York. Top 5 pak doplňují města Londýn a Madrid.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0

adform


Zavřít reklamu