10 DJů, které byste už dávno měli poslouchat


1. Anna Lunoe

Pochází ze Sydney a hraje tzv. EDM neboli elektronickou taneční hudbu (electornic dance music). Spolupracuje s Flumem a Touch Sensitive.

ad8
(Instagram.com)
2. Morten

Taktéž představitel EDM, tentokrát z Dánska. Jeho hudba jako by byla směsicí Dipla a Kyga v jednom.

(Instagram.com)
3. Kygo

Tento norský DJ je interpretem žánru tropical house, což je podžánr stylu deep house. Spolupracoval například se Selenou Gomez, Ellie Goulding či Julií Michaels.

ad9 - 320x100_1
(Instagram.com)
4. Nina Kraviz

Pochází z Ruska a žánrem její muziky je techno, deep house a electronica (hudba s elektronickými prvky). Zajímavým faktem je, že má doktorát ze zubního lékařství.

(Instagram.com)
5. Martin Jensen

Další představitel ze Skandinávie hrající tropical house. Jeho hudba je hodně podobná již zmíněnému Kygovi.

(Instagram.com)
6. Nervo

Australská dvojka z Melbourne hraje EDM a electronic house. Tyto interpretky jsou celosvětově nejvíce placenými ženami v této hudební oblasti.

(Instagram.com)
7. Richie Hawtin

Pochází z Kanady a jeho hudba se řadí hned do několika žánrů – electornic, ambient, house a detroit techno. Mimo to je také trojnásobným vítězem DJ Awards.

(Instagram.com)
8. DJ Esco

DJ Esco je z Atlanty a hraje hlavně hip hop a trap, což je hudební hiphopový žánr s prvky dubstepu. Spolupracuje například s americkým raperem jménem Future.

(Instagram.com)
9. Krewella

Toto duo z Northbrooku (Illinois) hraje EDM, Dance-Pop a Dance-Rock. Jejich hudba je velmi podobná té od Skrillex, Knife Party či Adventure Club.

(Instagram.com)

 

10. DJ Snake

Pochází z Francie a spolupracuje s Diplem, Justinem Bieberem či Young Thug. Jeho styl hudby spadá do žánru Trap, House a EDM.

(Instagram.com)
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0

adform


Zavřít reklamu