Nejlepší evropské párty destinace – 1/2


Lidé v Evropě zkrátka vědí, jak se bavit. Některé destinace jsou však nočnímu životu nakloněny mnohem více než jiné.

ad8
1. Soluň, Řecko

Toto město je plné studentů, takže tu o party život není nouze. Můžete si vybrat z mnoha možností – od koncertů živé muziky, přes koktejlové bary, až po návštěvu nejrůznějších hudebních a tanečních klubů.

(Pixabay.com)
2. Paříž, Francie

Paříž je sice elegantním městem, ale umí být také skvělým místem pro noční život. Kromě jiného zde můžete navštívit mnoho nejrůznějších festivalů, jako je například Rock en Seine, který se koná každé léto v prostředí nádherného parku zámku Château de Saint-Cloud.

ad9 - 320x100_1
(Pixabay.com)
3. Mnichov, Německo

Mnichov je domovem největšího podzimního pivního festivalu – Oktoberfestu. Nabízí toho ale mnohem více. Během celého roku zde můžete navštívit například nejrůznější kabaretní a koktejlové kluby či oblíbené německé hostince a pivnice.

(Pixabay.com)
4. Hvar, Chorvatsko

Nejenže se zde nachází nádherná historická architektura, ale toto místo je také plné krásných plážových barů a klubů. Populární jsou také různé party akce na jachtách.

(Pixabay.com)
5. Bělehrad

Bělehrad je svým nočním životem proslulý. V hlavním městě Srbska se lidé chodí bavit nejen do klubů a barů, ale za zábavou se vydávají také k vodě. Oblíbené jsou podniky na pobřeží řeky umožňující nádherné výhledy po okolí.

(Pixabay.com)
6. Ayia Napa, Kypr

Toto pobřežní kyperské město je vyhlášené dvěma věcmi: svými nádhernými plážemi a divokým nočním životem. Obzvláště oblíbené jsou potom pěnové party v místních plážových klubech.

(Pixabay.com)
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0

adform


Zavřít reklamu