Budova s názvem Under se stala na světě největší podvodní restaurací s celkem 100 místy k sezení. V Evropě se jedná o první svého druhu. Under je však nejen restaurace, ale i výzkumné centrum podmořského života.
V norštině slovo „under“ znamená jak pod, tak zázrak. Budova je z poloviny ponořená pod hladinou moře. Když vejdete a jdete hlouběji, budova je navržena tak, aby se postupně stala součástí podmořského prostředí.
Betonové zdi umožňují budově vydržet tlak moře. Obrovské panoramatické okno nabízí výhled na dno oceánu.
Budova byla navržena firmou Snøhetta, jejíž zakladatel a architekt Kjetil Trædal Thorsen říká, že Under bezpochyby přináší nevšední zážitek. Návštěva restaurace podle něj znamená, že se lidé náhle objeví pod hladinou moře, což jim ukáže novou perspektivu a způsob, jakým se dívají na svět.
Restaurace se soustřeďuje na vysoce kvalitní gastronomický zážitek. Suroviny jsou lokální. Dánský šéfkuchař Nicolai Ellitsgaard přináší se svým šestnáctičlenným týmem mezinárodní kuchyni, která vám přinese zážitek michelinské restaurace.