Indický Forrest Gump? Bollywood připravuje remake slavného filmu


(Rajkumar Hirani Films / Paramount picture)

Je tomu tak. Kultovní oscarový snímek Forrest Gump s Tomem Hanksem v hlavní roli míří do indického Bollywoodu. Herec Aamir Khan zakoupil od studia Paramount práva a chystá se natočit předělávku jednoho z nejslavnějších filmů všech dob. A Forresta nebude hrát nikdo jiný než on sám.

ad8

Aamir Khan je aktuálně jedním z nejslavnějších bollywoodských herců, jenž má ve filmovém průmyslu velké slovo. Když se usmyslel, že si chce zahrát ve svém nejmilovanějším filmu z mládí, nic mu nestálo v cestě. Pro svou produkční společnost zakoupil od amerického studia Paramount práva na film a již letos v říjnu plánuje začít s natáčením.

(Paramount picture)

Co zatím víme je to, že indická verze Forresta Gumpa se bude nazývat Lal Singh Chadha, podle jména hlavního hrdiny, a bude se podle slov herce jednat o příjemnou rodinnou podívanou, podobnou originálu. Ostatně, nejedná se o první remake z bollywoodské produkce. V minulých letech indický filmový průmysl přetvořil například snímek Zatím spolu, zatím živi (film Bang! Bang!) a tento rok se chystá i na remake oblíbeného teenage filmu Hvězdy nám nepřály a romantického dramatu Love song. Jak dopadne Forrest Gump v indických barvách, to se dozvíme možná už příští rok.

ad9 - 320x100_1
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
114 shares

adform


Zavřít reklamu