Mladý Čech ručně vyrábí funkční kosmetické produkty a má poptávky z celého světa



„Jdeme na to jinak“ říká vystudovaný farmaceut Jan Kostelník, který vyrobil unikátním spojením tří minerálů vysoce ochranný krém proti slunečnímu záření určený primárně pro surfaře a do náročných horských podmínek a tím tak nastartoval a později i zrealizoval spolu s kamarády myšlenku založit společnost AMAZINC! a vytvořit produktovou řadu AMAZINC! Skincare.

ad8

AMAZINC! Skincare pokožku chrání před extrémními vlivy počasí (slunce, vítr, voda, mráz), pečuje o ni a regeneruje ji za použití látek jen přírodního charakteru. Např. produkty Mineral Sunblock a Mineral Stick tvoří ochranný štít odolný i proti vodě, přestože jsou složeny právě jen z čistě přírodních surovin. Na základě ohlasů a přání zákazníků vyrábí AMAZINC! Sunblock krém rovnou v několika barvách, neboť zjistili, že si lidé přejí být sladěni třeba se svými neopreny, tzn., vnímají AMAZINC! produkty i jako „módní doplněk“ a má-li někdo modrý neopren, použije s oblibou krém modré barvy. Produkty Body oil a Daily regeneration pak o pokožku pečují a regenerují ji.

A protože se opravdu snaží „jít na to jinak“, při vytváření mysleli nejen na ekologický obsah, ale i obal, jsou produkty baleny v kovových a papírových obalech, tedy 100% recyklovatelné a nezatěžující životní prostředí. Jak sami říkají „Nechceme zbytečně škodit našemu okolí a rádi bychom naší cestou inspirovali ostatní k ochraně toho nejdůležitějšího a tím samozřejmě myslíme naše životní prostředí“.

ad9 - 320x100_1

Jejich zákazníky jsou lidé z celého světa, kteří tráví svůj volný čas aktivně – sportují, cestují, objevují a respektují. Společnost však kromě krému pro nadšence sportů jako jsou surfing, kiteboarding, windsurfing a vysokohorská turistika, vyvinula nově také speciální kostku pro horolezce a v současnosti testuje i další nové produkty, které budou uvedeny na trh letos na jaře.

O svém cíli a vizi do následujících let hovoří však stále skromně a jejich největším přáním je, aby se za pár let o značce AMAZINC! hovořilo jako o kvalitní značce, na kterou se zákazníci mohou spolehnout, když chtějí v péči o své tělo a přírodu zároveň udělat něco dobrého.

Zdroj: instagram.com
Zdroj: instragram.com

 

Produkty jsou k dostání na eshopu amazincskincare.com a můžete sledovat také instagramový účet AMAZINC!.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
150 shares

adform


Zavřít reklamu