ŠKODA ve spolupráci s internetovými obchody Alza.cz a Rohlik.cz připravuje doručování do zavazadlového prostoru


(Škoda Auto)

Doručuje vám přepravce vaši zásilku pravidelně, když jste mimo domov? Právě pro vás možná bude zajímavý nový projekt, který právě testuje ŠKODA AUTO DigiLab společně s partnery Alza.cz a Rohlik.cz – doručování online nákupů do zavazadlového prostoru vozu značky ŠKODA.

ad8
(Škoda Auto)

Neumíte si představit, jak to bude fungovat? Zákazník dá příslušnému partnerovi souhlas k doručení skrze mobilní aplikaci, konkrétnímu kurýrovi se prostřednictvím GPS zobrazí pozice vozu pro následné dodání a zároveň získá jednorázový zabezpečený přístup, pomocí něhož zavazadlový prostor vozu v předem definovaném časovém intervalu prostřednictvím platformy otevře. Kurýr vloží zásilku do zavazadlového prostoru, zamkne pomocí mobilní aplikace vůz a zákazník obdrží zprávu o úspěšném doručení.

Pro nový systém doručování je klíčová technologie potřebná pro vzdálený přístup k vozu. Ta je právě nyní předmětem testování v pilotním projektu. Jednotliví partneři kladou důraz zejména na bezpečnost celého procesu. Výměna dat by tak měla probíhat v kódované podobě, zároveň kurýr vůz otevře pouze v daném časovém úseku, který určí zákazník.

ad9 - 320x100_1
(Škoda Auto)

Tomáš Havryluk, místopředseda představenstva společnosti Alza.cz, dodává pro web Škoda Auto: „Spokojenost našich zákazníků má pro nás nejvyšší prioritu. Proto jako přední inovátor vnímáme rozšíření nabídky možnosti doručování o dodávku přímo do zavazadlového prostoru jako skvělou příležitost, jak zákazníkům ještě více usnadnit vyzvedávání jejich objednávek.“

A pocity zákazníků nepodceňuje ani Tomáš Čupr, zakladatel e-shopu Rohlik.cz. Ten vysvětluje: „Od svého vzniku je Rohlik.cz projektem, který si dal za cíl zlepšovat zákaznickou zkušenost spojenou s nákupem potravin. Doručování do kufru auta je inovací, která napomáhá naplňování této mise. Našim zákazníkům nabídneme další v řadě unikátních způsobů, jak pohodlně nakoupit a ušetřit čas a námahu.“

 

A jaký je váš názor? Přijde vám to příliš komplikované nebo byste tento způsob doručení využili nejradši hned?

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
2 shares

adform


Zavřít reklamu