Nejočekávanější hollywoodské filmy první poloviny roku 2019


(Bgr.com)

Přestože máme za sebou pouhé dva týdny prvního měsíce nového roku, Hollywood má pro nás naplánovanou velkou spoustu filmových trháků, a to nejen na první půlku roku 2019.

ad8

My se v tuhle chvíli ale podíváme právě na ty, které budou mít premiéru v první polovině tohoto roku.

Skleněný (Glass)

 

Datum premiéry v českých kinech: 17. 1. 2019

ad9 - 320x100_1

Do formy se režisér M. Night Shyamalan vrátil svým filmem Rozpolcený (Split) v roce 2017. Konec tohoto filmu obsahoval režisérův klasický zvrat, který ho propojil s dalším jeho filmem – Vyvolený (Unbreakable). Nový film navazuje na oba předchozí trháky a v hlavních rolích se objeví Bruce Willis, Samuel L. Jackson a James McAvoy.

Ticho před bouří (Serenity)

 

Datum premiéry v českých kinech: 31. 1. 2019

Matthew McConaughey a Anne Hathaway hrají v tomto thrilleru o muži, kterého navštíví jeho bývalá manželka s prosbou, aby ji zachránil před jejím současným manželem, který ji zneužívá. Tato zápletka je oba posílá do temné sítě podvodů a chaosu.

LEGO® příběh 2 (The Lego Movie 2)

 

Datum premiéry v českých kinech: 7. 2. 2019

Čtyři roky od původního filmu se hlavní hrdina Emmet (Chriss Pratt) vrací s očekávaným druhým dílem oblíbeného dobrodružství. Další postavy namluvili Elizabeth Banks, Charlie Day, Will Arnett, Nick Offerman, Tiffany Hadish nebo Maya Rudolph.

Nedotknutelní (The Upside)

 

Datum premiéry v českých kinech: 14. 2. 2019

Remake úspěšného francouzského filmu (The Intouchables) přichází s hvězdným obsazením. Bryan Cranston se objeví v roli bohatého ochrnutého muže, který najme bývalého kriminálníka Kevina Harta, aby se stal jeho opatrovníkem.

Captain Marvel

 

Datum premiéry v českých kinech: 7. 3. 2019

Brie Larson se dostává do Marvelu v tomto filmu zasazeného do devadesátých let. Děj se točí kolem pilotky Carol Danvers, která má tajemné superschopnosti.

My (Us)

 

Datum premiéry v českých kinech: 28. 3. 2019

Režisér Jordan Peele natočil pokračování filmového hitu – Uteč (Get Out), které vypadá jako další děsivý thriller. Impozantní obsazení v čele s jmény jako je Winston Duke, Lupita Nyong’o, Elizabeth Moss nebo Tim Heidecker napovídá, že se bude jednat o zajímavý počin. Film se věnuje rodině, která je pronásledována a terorizována tajemnou skupinou dvojníků.

Dumbo

 

Datum premiéry v českých kinech: 28. 3. 2019

První ze tří hraných remaků Disneyho slavných filmů, kterých se v roce 2019 dočkáme, je právě příběh cirkusového slona Dumba, který umí létat. Režisérem se stal oblíbený Tim Burton.

Řbitov zvířátek (Pet Sematary)

 

Datum premiéry v českých kinech: 11. 4. 2019

Remake hororové klasiky Stephena Kinga o rodině, která se přestěhuje do malebného státu Maine. Záhy však zjistí, že na jejich zahradě se dějí zvláštní věci a je zahalena v temném tajemství.

Avengers: Endgame

 

Datum premiéry v českých kinech: 25. 4. 2019

Připravte se na epické finále boje mezi největšími superhrdiny Marvelu a jejich hlavním nepřítelem – Thanosem.

Pokémon: Detektiv Pikachu

 

Datum premiéry v českých kinech: 9. 5. 2019

Ano, čtete správně. Oblíbená animovaná postavička dostane možnost objevit se v hraném filmu (s hlasem Ryana Reynoldse).

Aladin

 

Datum premiéry v českých kinech: 23. 5. 2019

Guy Ritchie režíruje další hranou Disneyovku, ve kterém se objeví Will Smith v roli Džina. Toho proslavil zesnulý Robin Williams.

Rocketman

 

Datum premiéry v českých kinech: 30. 5. 2019

Životní příběh britské popové ikony – Sira Eltona Johna nám od jeho začátků až po vrchol kariéry představí životopisné hudební drama režiséra Dextera Fletchera. V hlavní roli uvidíme Tarona Egertona.

Godzilla II Král monster (Godzilla: King of the Monsters)

 

Datum premiéry v českých kinech: 6. 6. 2019

Godzilla je zpět! Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Kyle Chandler, Sally Hawkins a Ken Watanabe se ve filmu objevují bok po boku s obřími monstry, které spolu bojují.

X-Men: Dark Phoenix

 

Datum premiéry v českých kinech: 6. 6. 2019

V hlavní roli se objevuje herečka Sophie Turner, která je známá převážně pro svou roli v seriálu Hra o trůny. Ve filmu se objeví také James McAvoy, Michael Fassbender nebo Jennifer Lawrence.

Muži v černém: Globální hrozba (Men in Black: International)

 

Datum premiéry v českých kinech: 13. 6. 2019

Přestože se v pokračování divácky milovaného filmu neobjeví stejné herecké hvězdy, na které jsme byli zvyklí, těšit se můžeme na Chrise Hemswortha a Tessu Thompson. Ti se setkali už na natáčení filmu Thor: Ragnarok a dokázali, že jsou správným obsazením do akčních komedií.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
303 shares

adform


Zavřít reklamu