Češi si zvolili své hvězdy internetu


(Instagram/kovy_gameballcz)

Český blogerský a influencerský svět se v sobotu večer opět po roce sešel při příležitosti udílení cen ankety Social Awards, známé z minulých let jako Czech Blog Awards či Blogerka roku. Šestému ročníku vévodili tvůrci Anna Šulcová a Karel Kovář alias Kovy.

ad8

Letošní ročník současně se změnou názvu přišel i se zcela novými kategoriemi. Kromě klasického blogera, videoblogera a Instagram roku se soutěžilo i o nejlepšího influencera či kategorii Go Global, která vítěze pošle na udílení cen celosvětové ankety Global Social Awards, konané rovněž v Praze. Sobotní výsledky překvapily zejména z důvodu, že vítězná jména nebyla natolik rozmanitá jako tomu bylo v předešlých letech. S vítězstvím ve třech kategoriích anketu s přehledem ovládla 19letá Anna Šulc (Videoblogerka roku, Instagram roku, Go Global CZ) a se dvěma vítězstvími jí byl v patách 22letý Kovy (Social Impact & Change, Fair Play). Influencerkou roku se stala známá youtuberka Shopaholic Nicol a cenu za Cosmo objev si odnesli Dva tátové, kteří na svém Youtube kanále natáčí zábavná videa o výchově svých dvou dcer, čímž boří tabu v české společnosti.

(Instagram/anasulcova)

Stejně jako loni se i letošní šestý ročník konal v luxusním pražském hotelu Hilton a na pódiu se kromě samotných blogerů a influencerů objevily i slavné osobnosti (nejen) z české hudební scény. Vystoupil například zpěvák  Mikolas Josef, Eliška Rusková či Justin Jesso a cenu předávala i taková jména jako Michal Dvořák ze skupiny Lucie nebo hokejista Dominik Hašek.

ad9 - 320x100_1

Výsledky všech kategorií:

Cosmo objev: Dva tátové

Inspiration & Influence: Shopaholic Nicol

Fun & Entertainment: Tary

Social Impact & Change: Kovy

Fair Play: Kovy

Bloger/ka roku: Markéta Frank

Videobloger/ka roku: Anna Šulc

Instagram roku: Anna Šulc

Go Global CZ: Anna Šulc

Go Global SK: LucyPug

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
56 shares

adform


Zavřít reklamu