Wooden World: český start-up, který vznikl z vlastní potřeby perfektního vintage nábytku na svatbu


(Woodenworld.cz)

Je to skutečně jeden z velmi inspirativních příběhů plný silné vůle a odhodlání. David Štádlík před třemi lety se svou nynější manželkou sháněli na vlastní svatbu jedinečný nábytek, který by skvěle zapadal do plánované “vintage” svatby na statku na Šumavě. Poté, co se jim nepodařilo najít to, co si představovali, pustil se David do výroby originálních kousků sám. 3 roky poté má Wooden World plný kalendář s akcemi, na které půjčuje svůj osobitý a stylový nábytek.

ad8
(Woodenworld.cz)

Od prvního dne jsem chtěl vytvořit takový nábytek, který bude současně i zážitkem a bude skvěle dokreslovat atmosféru dané akce. Celý byznys stavím na svých zákaznících a na přístupu k nim. Takže už od prvního e-mailu, až po doručení na akci chci, aby se každý můj zákazník cítil, že je ve schopných rukou,” říká David.

 

Wooden World nábytek je především ručně vyrobený originál. David si zakládá na tom, aby při výrobě bylo použito kvalitní lokální dřevo – oblíbil si práci s českým smrkem, jehož krásnou texturu nechává vyniknout zejména díky speciální vintage patině. Ta je zároveň jeho osobitým rukopisem.

ad9 - 320x100_1

A my opravdu tleskáme.

(Woodenworld.cz)
(Woodenworld.cz)
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
5 shares

adform


Zavřít reklamu