Instagram roku: hlasujte pro svoje oblíbené influencery


(Czechblogawards.cz)

Pokud rádi čerpáte inspiraci na sociálních sítích, určitě máte svého oblíbence na Instagramu nebo sledujete populárního blogera či youtubera. Chcete ho v jeho práci podpořit? Pak nepropásněte hlasování v prestižní anketě Czech Social Awards 2018, která je oceněním talentu, kreativity a nápaditosti, jimiž dokáží influenceři na sociálních sítích zaujmout, inspirovat a pozitivně ovlivňovat své fanoušky.

ad8
(Czechblogawards.cz)

Hlasování probíhá do 1. 12. 2018, kdy zároveň proběhne finálový galavečer v hotelu Hilton Prague a přinese jedinečnou show plnou emocí, muziky, videí, poznání a zábavy. Hosty budou např. Mikolas Josef, Eddie Stoilow nebo Eliška Rusková. Lístek vás přijde na 690 korun, večer ale můžete sledovat i online.

Instagram roku

ad9 - 320x100_1
(Instagram.com)

V kategorii Instagram roku najdete například Kazmu, 3v1, Tomáše Kluse, Nelu Slovákovou, Barboru Polákovou, Leoše Mareše a mnoho dalších. Loni v této zbrusu nové kategorii zvítězila Nikol Štíbrová. Bude mít štěstí i letos?

Další kategorie

(Czechblogawards.cz)

Kromě čím dál více oblíbeného Instagramu se hlasuje také v dalších kategoriích, kterými jsou Video Bloger/ka roku, Bloger/ka roku, Cosmo objev, Fun & Entertainment, Inspiration & Influence, Social Impact & Change, Fair Play a Go Global CZ/SK.

V kategoriích Video Bloger a Video Blogerka si ocenění loni odnesli Karel Kovář alisa Kovy a Anna Šulcová. Svůj titul z předchozího ročníku obhájila dvojice A Cup of Style (Fashion), ale také My Cooking Diary (Food). Naopak nově si vítězství oproti předchozímu ročníku užívali v dalších kategoriích Anie Songe (Life), Stěhujeme se na Bali (Bloger roku), PetraLovelyHair (Beauty), Za normální holky (Cosmo objev) a Mr. Kriss (Ynspirology Award).

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
1 share

adform


Zavřít reklamu