Ed Sheeran konečně v Česku! Příští rok vystoupí v pražských Letňanech


(Flickr/Ludmila Joaquina Valentina Buyo)

Čeští fanoušci jednoho z nejoblíbenějších zpěváků současnosti Eda Sheerana se konečně také dočkají. Zpěvák oznámil, že 7. července 2019 dorazí v rámci evropského turné k nejnovější desce Divide i do pražských Letňan.

ad8

Podle organizátorů bude zájem obrovský, vzhledem k tomu, jak rychle se letos vyprodávaly vstupenky na Edovy koncerty v ostatních zemích. Praze nahrává i fakt, že zpěvák na svém turné vynechá sousední Polsko a Slovensko, takže na Letiště Letňany pravděpodobně zavítají fanoušci i z okolních států. Pokud byste však zpěváka v červenci nestihli, nemusíte být zklamaní. Ed Sheeran přislíbil účast i na budapešťském každoročním festivalu Sziget, který se koná od 7. do 13. srpna 2019.

Ed Sheeran se do Prahy vrací po čtyřech letech. Naposled měl v České republice koncert v roce 2015 a od té doby jeho sláva raketově stoupla. Dnes je čtyřnásobným držitelem Grammy, pětinásobným vítězem BRIT Awards a nositelem Řádu britského impéria. Jeho v pořadí třetí deska je nabušená hity jako jsou Shape of You, Perfect, Galway Girl či Castle on the Hill, takže je opravdu na co se těšit. Vstupenky budou k zakoupení od 27. září v sítích Ticketportal a GoOut.

ad9 - 320x100_1
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
2 shares

adform


Zavřít reklamu