Další řada show Tvoje tvář má známý hlas už brzy: koho uvidíte tentokrát?


Pátá řada oblíbené zábavné televizní show Tvoje tvář má známý hlas se začne vysílat v září 2018 na televizi Nova. Čekají vás opět velké proměny, skvělá hudební čísla a oblíbené české hvězdy v rolích světových, ale i tuzemských ikon populární hudby.

ad8

Moderovat show bude osvědčený Ondřej Sokol, z poroty jsou zatím známá jména Jakuba Koháka a Janka Ledeckého. Co se týče soutěžících, můžete se těšit na výkony oblíbených herců/hereček i zpěváků/zpěvaček. Jejich seznam najdete přímo tady a rovnou se dozvíte, jaké pocity z nadcházející řady pořadu mají.

Jitka Schneiderová (herečka)
(Tn.nova.cz)

Musím říct, že teď zažívám pocit úzkostného strachu. Ale samozřejmě se i těším. Hlavně na to, že budu tři měsíce zpívat a užívat si velkou show, kde se sejde hodně profíků. Takže abych to shrnula, jsem v takovém napjatém očekávání, co bude.“

ad9 - 320x100_1
Tereza Mašková (zpěvačka)
(Tn.nova.cz)

Určitě se pořádně vyblbnu, ale zároveň je to pro mě velká výzva. Jsem moc ráda, že jsem nabídku dostala. Tvář jsem sledovala a obdivovala jsem proměny, které nebyly naprosto dokonalé.”

Eva Burešová (herečka)
(Tn.nova.cz)

Eva v současnosti plní roli maminky, proto o rozhodnutí účinkovat říká: “Nebylo to snadné. Situaci jsem řešila s rodinou, která mi bude pomáhat. Nikdo z nich neřekl: Nechoď do toho. Po skončení natáčení počítám s tím, že si vezmu měsíc volna a někam spolu se synem pojedeme.”

Michaela Badinková (herečka)
(Tn.nova.cz)

I Michaela Badinková počítá s podporou rodiny. “Starší dcera pořad sledovala, je z mého účinkování v show opravdu nadšená a těší se. Mladší to moc nevnímá, protože je malá. Můj muž nechal rozhodnutí na mně, protože mu hlavně šlo o to, abych se v tom dobře cítila. A teď, když jsem se rozhodla, mě podporuje.“

Vojtěch Drahokoupil (zpěvák)
(Tn.nova.cz)

Cítím velký respekt. Ale největší strach mám z toho, že mi oholí nohy, dají krátké šaty, paruku s dlouhými vlasy a budu muset chodit jako ženská. Po pravdě jsem si to zkoušel doma a prostě to nejde.“

Patrik Děrgel (herec)
(Tn.nova.cz)

Přál jsem si to zažít, protože člověk nikdy neví, co bude následovat a ani si to nedokáže představit. Bavil jsem se s lidmi, kteří touto show prošli a říkali, že to je nezapomenutelný zážitek. Takže se opravdu těším a určitě to bude etapa života, na kterou budu vždy vzpomínat.”

Jan Révai (herec)
(Tn.nova.cz)

Jan Révai už zahájil přípravy. “Například jsem začal běhat s tím, že si u toho zazpívám, ale zjistil jsem, že to vůbec nejde. Těším se na to napětí, které mě čeká před každým vystoupením.”

Robert Jašków (herec)
(Tn.nova.cz)

Samozřejmě se nebojím, ale malá nervozita nebo zvýšená hladina adrenalinu tam nepochybně bude. O tom žádná, nikdo není z kamene. Já si to chci hlavně užít, protože když už budu tři měsíce makat fyzicky i psychicky, nechci mít překážku, kterou je strach. Ten tam nemá místo.”

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
11 shares

adform


Zavřít reklamu