V dětství byla vyhlášena nejkrásnější dívkou na světě. Podívejte se, jak vypadá dnes


(Instagram.com)

Od svých čtyř let se Thylane Bloneau věnuje modelingu. V deseti letech už byla světově známá a objevila se mimo jiné na titulku prestižního časopisu Vogue Paris.

ad8

Některým lidem se nelíbilo, že je určitým sexuálním objektem v tak mladém věku. Na některých fotkách totiž až příliš připomínala dospělou ženu a mnozí s její kariérou nesouhlasili. Thylane je ale dcerou televizní herečky a moderátorky a profesionálního hráče fotbalu. Díky tomu byla od malička zvyklá být středem pozornosti.

(Instagram.com)

Od původního focení už uběhlo několik let a Thylane pokračuje ve své kariéře modelky i nadále. Pracuje pro WWE a IMG a v minulosti už jí byla nabídnuta i možnost stát se herečkou. Její instagramová hvězda dále stoupá a v tuhle chvíli má už více než dva miliony sledujících.

ad9 - 320x100_1

Kritici jejích předchozích fotografií to sice ve většině případů mysleli dobře, někteří ale promítají své životní hodnoty na úplně cizí dítě, jak to ale už v době sociálních sítí často bývá. Thylane si z toho ale nic nedělá a nejen díky tomu se jí v jejích sedmnácti letech tak daří.

Podívejte se, jak teď vypadá. Další fotky najdete na jejím instagramovém profilu @thylaneblondeau.

(Instagram.com)
(Instagram.com)
(Instagram.com)
(Instagram.com)
(Instagram.com)
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
21 shares

adform


Zavřít reklamu