6 slavných párů, které společně vydaly nezapomenutelnou muziku


Říká se, že míchat rodinné a pracovní záležitosti může být nebezpečné, ne vždy je tomu však pravdou. Historicky jsme se totiž dočkali nádherné hudby, která vznikla právě díky slavným párům. Podívejte se na šest z těch nejzásadnějších.

ad8

The Carters – nečekané album nadchlo fanoušky

(Thisisinsider.com)

Přestože už spolu tito dva v minulosti vydali několik hitů a samostatně mají fungující kariéry, v minulých měsících se Beyoncé a Jay Z rozhodli nás překvapit albem „Everything Is Love“. Na albu najdeme single „A——“, k němuž se natáčel videoklip v pařížském muzeu Louvre.

ad9 - 320x100_1

Bruce Springsteen a Patti Scialfa spolu vystupovali často

(Thisisinsider.com)

Rodáci z New Jersey Bruce Springsteen a Patti Scialfa se pohybovali ve stejných společenských kruzích před tím, než Patti začala zpívat v Springsteenově kapele v roce 1984. On byl sice v letech 1985 – 1988 ženat s někým jiným, ale po rozvodu se tito dva dali dohromady a měli spolu 3 děti. V roce 1991 se vzali a od té doby jsou spolu.

Ikonické duo – Sonny a Cher

(Thisisinsider.com)

Když spolu Sonny a Cher začali randit, bylo jí pouhých 16 let a jemu bylo 27. Stalo se z nich opravdu populární duo a jejich single „I Got You Babe“ byl jejich největším hitem. V roce 1969 se vzali, měli spolu jedno dítě, populární televizní show „The Sonny and Cher Comedy Hour“, ale nakonec se v roce 1975 rozešli. Sonny tragicky zahynul v roce 1998 při lyžařské nehodě.

Ike a Tina Turner odstartovali své kariéry společně

(Thisisinsider.com)

Aspirující mladá zpěvačka Tina potkala umělce Ikeho Turnera a zanedlouho začala vystupovat jako zpěvačka v jeho kapele. Po krátké době se vzali a měli spolu dítě. Později se z Tiny stala světová senzace a Ike produkoval její alba.

Jejich vztah byl však nestálý a výbušný. Tina veřejně oznámila, že jí Ike fyzicky ubližoval. V roce 1978 se rozvedli a Tina se dál těšila ze své kariéry. Ike zemřel v roce 2007.

The White Stripes původně lhali o svém sňatku

(Thisisinsider.com)

Když se The White Stripes stali v roce 2001 slavnými, tvrdili Jack a Meg, že jsou sourozenci. Později však vyšlo na povrch, že byli čtyři roky svoji a v roce 2000 se rozvedli.

John Lennon a Yoko Ono spolu často pracovali

(Thisisinsider.com)

Člen Beatles John Lennon se seznámil s umělkyní Yoko Ono v roce 1966 a vzal si ji za ženu v roce 1969. O rok později začali spolupracovat na několika hudebních projektech, jako bylo například album „Double Fantasy“, které bylo vydáno jen několik týdnů před vraždou Lennona v roce 1980.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
6 shares

adform


Zavřít reklamu