Miss America se zbavuje promenády v plavkách a jejich rozhodnutí vyvolalo rozpolcené reakce diváků


(Gettyimages.com)

Americká soutěž krásy se zbavuje jedné z hlavních disciplín – promenády v plavkách. Už tak nebude soutěžící hodnotit na základě jejich vzhledu v plavkách, ale zaměří se na jiné kvality.

ad8

V budoucnu se tedy promenáda v plavkách promění v živou interaktivní debatu s porotci. Poprvé se s touto změnou setkáme na podzim roku 2019, kdy bude Miss America vysílána živě z Atlantic City. Na základě tohoto oznámení se lidé samozřejmě uchýlili na sociální sítě, kde vyjádřili svůj názor. Diváci jsou rozpolceni – někteří změnu vítají, jiní kritizují.

(Gettyimages.com)

„Soutěžící budou vyzvány k tomu, aby vyzdvihly své úspěchy a životní cíle“, říká Gretchen Carlson – předsedkyně správní rady organizace Miss America. Dále také sdělila v nedávném rozhovoru, že se budou také soutěžících jistě ptát, jak hodlají využít svůj talent, vůli, chuť a ambice při potenciálním zvolení a získání titulu Miss America.

ad9 - 320x100_1
(Gettyimages.com)

V budoucnu si budou moci soutěžící samy vybrat večerní róbu, ve které vystoupí na pódium a budou diskutovat to, jak budou iniciovat využití svého sociálního vlivu, atd. Regina Hopper, prezidentka a CEO Miss America sdělila, že soutěžící nebudou hodnoceny na základě jimi zvolených večerních rób.

(Gettyimages.com)

Rozpolcené reakce na sociálních sítích obsahují jak názory, že tato změna je velkým krokem vpřed, tak ale i takové, že promenáda v plavkách je velkou součástí této soutěže nebo že by se mělo vedení soustředit spíše na zahrnutí většího spektra různých soutěžících.

Regina Hopper věří, že tato změna je prvním krokem novým směrem, kterým by se Miss America měla v budoucnu vydat. Doufá, že se mladé ženy, které se možná v minulosti necítily dostatečně sebevědomě se soutěže zúčastnit, by mohly změnit názor.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
1 share

adform


Zavřít reklamu