Česká značka wood.u nabízí ručně vyráběné dřevěné erotické pomůcky, na začátku byla touha něco změnit


(Woodu.cz)

Vyrábí je ručně, vyrábí je s láskou, vyrábí je z českého dřeva. Trojice kamarádů – Lukáš, Ondra a Vítek – založila českou značku wood.u, která nabízí dřevěné erotické pomůcky. Jedinečnost barev a kreseb dřeva v kombinaci s poctivou ruční prací zaručuje, že každý kus je originál.

ad8

„Barevná silikonová monstra, která v současnosti tvoří hlavní část sortimentu erotických obchodů, jsou v podstatě důvodem, proč značka wood.u vlastně vznikla. Nevkusné kusy plastu, za které se každá žena stydí a schovává v krabici na dně skříně, chceme nahradit estetickým dřevěným výrobkem s příběhem. Už žádné stydlivé pohledy a červenání se,“ prozrazuje důvody podnikání Vítek.

(Facebook.com)

Ten příběh ale začíná mnohem dřív. Parťáci Lukáš s Ondrou s výrobou dřevěných robertků a vibrátorů z legrace začínali už na střední škole. Na tehdy vtipné dárky pro spolužačky ale nezapomněli ani o mnoho let později. U Vítka to začalo až později v rámci semestrálního projektu. „Zhruba před rokem a půl jsme na tohle téma s Lukášem narazili a řekli si, že bychom to mohli zkusit. Na začátku to byl jen sen, touha něco změnit. Nelíbila se nám naprostá většina dostupné nabídky obchodů s erotickými potřebami a rozhodli jsme se s tím něco udělat.“

ad9 - 320x100_1

V současné době se už chtějí posunout dál. Jejich erotické pomůcky jsou nyní k dostání pouze v neelektrické variantě, a protože chtějí začít produkovat i elektrické vibrátory, spustili crowdfundingovou sbírku na Hithitu. Ta měla zdárný konec, takže se můžete v brzké době těšit na novinky nebo se do 27. 5. zastavit na Prague Design Week 2018 a okouknout na živo, jak to kluci válí.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
11 shares

adform


Zavřít reklamu