Světová celebrita se objevila v novém filmu Deadpool 2. Stačí mrknout v nesprávnou chvíli a nemusíte si toho vůbec všimnout


Varování: V následujícím článku se nachází spoilery nového filmu Deadpool 2.

ad8

Wade Wilson (Ryan Reynolds) dává v novém filmu dohromady vlastní skupinu hrdinů (X-Force), aby zachránili mladého mutanta.

V X-Force se nám představuje Domino (Zazie Beetz), Bedlam (Terry Crews), Shatterstar (Lewis Tan), Zeitgeist (Bill Sarsgard) a Peter (Rob Delaney). To ale není všechno. Další součástí týmu X-Force je také hrdina jménem Vanisher.

ad9 - 320x100_1

Vanisher je neviditelný a do mluvení se mu taky moc nechce. Je jasné, že Vanisher se neobjevuje ani na své fotografii. X-Force se dává dohromady, aby vyskočila hromadně z letadla. Tuhle scénu jsme mohli v posledních měsících vidět skoro ve všech trailerech.

Všimněte si letícího padáku bez člověka. To je Vanisher.

(Foxmovies.com)

Většina členů X-Force bohužel v následujících minutách umírá nepravděpodobnou smrtí (trošku víc foukalo) a nám se vrací na plátna prázdný padák, který v sekundě vletí do elektrických drátů a v tu chvíli se objevuje doteď neviditelný Vanisher.

Není to nikdo jiný než Brad Pitt.

(Gettyimages.com)

Pokud jste si nebyli jisti, zda se opravdu jedná o tuto hvězdu, podívejte se na závěrečné titulky.

Proč je zajímavé, že se Pitt objevil v Deadpool 2?

Původně se totiž diskutovalo o tom, že by Brad Pitt mohl hrát hlavního záporáka jménem Cable, kterého ve finále ztvárnil Josh Brolin. Přestože ho role velice zajímala, bohužel to nevyšlo z důvodu Bradova naplněného kalendáře. Nakonec se jim ho ale povedlo do nového filmu zapojit alespoň na sekundu. Ryan Reynolds ho sám požádal, aby ve filmu účinkoval. Ten to s radostí přijal a jeho odměnou byla pouze káva, kterou si nechal Reynoldsem na plac přinést.

Když se nad tím zamyslíme, Pitt nikdy nehrál zápornou roli ve filmu od Marvelu nebo DC. Bylo by tedy možná opravdu zajímavé ho v nějaké takové roli v budoucnu vidět.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
28 shares

adform


Zavřít reklamu