Třetí série Stranger Things – kdy se dívat a co by se mohlo stát


Co můžeme čekat od nové série oblíbeného seriálu Netflixu – Stranger Things? Čtěte dál a možná se dozvíte něco, co jste ještě nevěděli.

ad8

Varování: V následujícím článku se objeví možné spoilery třetí série seriálu Stranger Things!

Halloween 2018 bude smutným dnem pro fanoušky Stranger Things. V minulém roce vyšla na Halloween druhá série tohoto horrorového sci-fi seriálu, ale letos tomu tak bohužel nebude. Na nové díly si budeme muset počkat až do roku 2019.

ad9 - 320x100_1
(Netflix.com)

V červenci roku 2016 přišla z ničeho nic na světlo světa show, která uchvátila velké množství diváků svými propracovanými detaily a dějem, zasazeným do osmdesátých let. Vše začíná tím, že mladý Will Byers jedné noci náhle zmizí z malého Hawkinsu v Indianě. Děj pak dále odhaluje tajnou vládní laboratoř, dívku s psychokinetickými schopnostmi a děsivou druhou dimenzi, která je plná monster a slizu.

(Netflix.com)

Přestože to není oficiálně potvrzeno, proslýchá se, že se již diskutuje natáčení čtvrté a páté série.

(Netflix.com)

Kdy? Kde? Co?

V roce 2019 se můžeme těšit na třetí sérii s osmi epizodami, stejně jako tomu bylo v té první. Děj se bude odehrávat v létě roku 1985, což ho posouvá o dva roky dál od bodu, ve kterém skončila druhá série.

V případě obou předchozích sérií pustil Netflix do světa všechny epizody najednou, což očekáváme i v příštím roce. Natáčet se začalo 20. 4. a několik dní na to Netflix vydal video, kde můžeme vidět hvězdy seriálu, jak se připravují a čtou něco, co vypadá jako nový scénář. Bohužel zde nespatříme žádné spoilery, ale je skvělé vidět hvězdy seriálu znovu pohromadě.

Nové tváře

Maya Hawke

Hawke je dcerou herce Ethana Hawka a herečky Umy Thurman. V seriálu se Maya objeví v roli Robin, která je popsána jako alternativní dívka, znuděná svým každodenním pracovním životem. Hledá zábavu a vzrušení a najde ho ve finále až moc ve chvíli, kdy objeví temné tajemství.

Cary Elwes

Elwes se ve Stranger Things objeví v roli starosty města Hawkins. Starosta Kline je klasická postava z osmdesátých let – dobře vypadající, upravený a slizký muž, který je více znepokojen svým vzhledem než tím, co se děje v jeho městě.

Jake Busey

Syn herce Garyho Buseye Jake bude hrát Bruce – novináře novin The Hawkins Post, který má pochybné názory, morálku a zvrácený smysl pro humor.

Co víme o zápletce nové série

(Netflix.com)

Láska je ve vzduchu: Dvojice Eleven/Mike a Max/Lucas jsou pořád spolu i v třetí sérii. Nikdo ale neví, na jak dlouho. Producent Shawn Levy řekl, že tyto postavy jsou 13-14 leté děti, takže je těžké říct, co pro ně v tomto věku opravdu znamená láska.

(Netflix.com)

Více Dračího doupěte: První série startovala tím, že hlavní postavy hrají oblíbenou hru Dračí doupě, což rozhodně napomohlo spoustě lidí se se seriálem sžít už od začátku. Comicbook.com upozornil na to, že umělec Jared Flaming sdílel v dubnu na Instagramu fotku toho, jak ukazuje rekvizitáři seriálu právě tuhle hru.

(Netflix.com)

Steve je zpět: Steve byl jednou z hlavních postav minulé série a zastával mimo jiné i otcovskou roli pro Dustina. To se podle Levyho nezmění ani v nové sérii.

(Netflix.com)

Návrat do budoucnosti: Krotitelé duchů byli velkým tématem druhé série. Klíčovým v nové sérii bude film Michaela J. Foxe z roku 1985 – Návrat do budoucnosti.

(Netflix.com)

Erica hvězdou: Lucasova mladší sestra Erica (Priah Ferguson) bude v nové sérii zaslouženě mnohem více vidět. Jeden z tvůrců seriálu Ross Duffer prozradil, ze jedním z prvních bodů, který při psaní scénáře diskutovali bylo to, že jí musí být mnohem více vidět.

(Netflix.com)

Už teď se nemůžeme dočkat dalších informací, které budou jistě před premiérou nové série přibývat.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
30 shares

adform


Zavřít reklamu